Zo Slovenska

SMOLIAR roka? Slovák takmer vyhral 65 miliónov, zradilo ho JEDINÉ číslo

Neznámy Slovák sa takmer stal multimilionárom. Eurojackpot mu unikol o jediné číslo. Napriek tomu mu na účte pristane slušná suma.

Ilustračný obrázok k článku SMOLIAR roka? Slovák takmer vyhral 65 miliónov, zradilo ho JEDINÉ číslo
Zdroj: TASR/Michal Svítok

O tom, že sedmička nemusí byť šťastným číslom, sa v piatok (24. marca) presvedčil jeden zo Slovákov. V nadnárodnej lotérii Eurojackpot takmer vyhral rozprávkových 65 miliónov eur.

Zradná sedmička

"Na stávke, s ktorou sa zúčastnil na hre, mal päť tipov. Jeden z nich mohol z dotyčného Slováka spraviť multimilionára, ale práve vďaka číslu sedem sa tak nestalo, a namiesto 65 miliónov eur vyhral v lotérii Eurojackpot „len“ 663 892,60 eura. Samozrejme, je to tiež veľký úspech a ide o najvyššiu eurojackpotovú výhru, akú sa podarilo doteraz v tomto roku vyhrať slovenskému hráčovi, informuje Tipos.

V piatok boli pre Eurojackpot z hlavného osudia vyžrebované čísla 6, 21, 23, 26 a 43. Presne tieto čísla mal na svojej stávke aj neznámy Slovák.

Prečítajte si tiež

Jeho powerballovými číslami boli sedmička a deviatka. „Avšak z powerballového osudia boli vyžrebované čísla 3 a 9. A práve pre tú „nešťastnú sedmičku“ mu unikol jackpot vo výške 65 mil. eur. Ale niet pochýb, že ho určite poteší aj skvelá výhra v druhom poradí – 663 892,60 eura,“ dodáva Tipos.

Za 11 eur stovky tisíc

Slovák uzavrel stávku na jednom z predajných miest v Žilinskom kraji. Spoľahol sa pri tom na náhodný výber čísel. Viac ako 660-tisíc eur získal za stávku, za ktorú zaplatil 11 eur.

„Tento rok sa zatiaľ len jednému slovenskému hráčovi v lotérii Eurojackpot podarilo získať výhru v druhom poradí a štyria získali výhru v treťom poradí. K dnešnému dňu (k 25. marcu 2023) eviduje spoločnosť TIPOS od 9. októbra 2015 už 100 výhier, ktoré Slováci získali v prvom, druhom alebo treťom poradí lotérie Eurojackpot. Dohromady získali v prvých troch výherných poradiach vyše 95,3 mil. eur,“ prezradil Tipos.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM