Aktualizované han Šport Ostatné športy

Slová plné nefalšovanej lásky: POZRITE sa, komu ich Petra Vlhová adresovala!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová je šťastím bez seba! Darí sa jej na svahoch a rovnako aj v súkromí. Naposledy sa vytešovala so svojou neterkou.

Ilustračný obrázok k článku Slová plné nefalšovanej lásky: POZRITE sa, komu ich Petra Vlhová adresovala!
4
Galéria
Zdroj: instagram Petry Vlhovej

Rodená Liptáčka má aj po predčasne zrušenej sezóne dôvod na časté úsmevy od ucha k uchu.

Najprv dva glóbusy

Už je tomu pár týždňov, čo sa Petra dočkala dvoch krištáľových glóbusov, ktoré jej prišli priamo domov. Získala ich za triumf v celkovom poradí Svetového pohára slalomu aj paralelného slalomu. I keď sezóna bola z dôvodu pandémie koronavírusu náhle prerušená a následne aj zrušená, tešila sa z týchto prvenstiev. Mala totiž za sebou fantastickú sezónu.

Drie na novú sezónu

Na tú ďalšiu sezónu sa pripravuje v domácom prostredí, keď posilňuje doma na záhrade, či si ide zajazdiť s kondičným trénerom na bicykli po Liptove. Práve v prírode svojho rodného kraja sa jej „maká“ azda najlepšie.

Stala sa tetou

Keď sa nepripravuje, trávi svoj čas aj s novorodeniatkom Borisa Vlhu. Ten je totiž nielen jej bratom, ale aj manažérom v jednej osobe. No, a práve jemu sa narodila dcérka Lujza ešte počas uplynulej sezóny. Spolu s priateľkou Simonou sa stali po prvý raz rodičmi a Petra má z toho nesmiernu radosť. No a tú prejavila aj na sociálnych sieťach.

„Neviem, čo ťa v živote čaká, ale určite viem to, že vždy keď budeš chcieť a potrebovať, tak tvoja tetka tu bude pre teba s tou najväčšou láskou akú v sebe má…“ napísala Vlhová na instagrame a pridala aj krásnu fotku.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM