Rastislav Búgel Regióny

Šialené VIDEO z Vysokých Tatier: Totálny NÁTRESK! Ľudia čakali v DLHOČIZNOM rade

Ak ste počas uplynulého víkendu navštívili Tatry, mohol vás čakať poriadny šok.

Ilustračný obrázok k článku Šialené VIDEO z Vysokých Tatier: Totálny NÁTRESK! Ľudia čakali v DLHOČIZNOM rade
Zdroj: Instagram.com/tatry_official

Vysoké Tatry sú klenotom, ktorý počas letnej turistickej sezóny vyhľadáva množstvo dovolenkárov. Ak ste sa tam však vybrali minulý víkend, mohlo vás čakať poriadne prekvapenie.

Žiadny oddych v prírode sa nekonal. Hemžilo sa to tam ľuďmi ako na Václaváku!

Neskutočná tlačenica

Vyzeralo to tak, že sa všetci turisti cez víkend rozhodli, že sa vyberú na Rysy. Profil tatry_official zdieľal na Instagrame video, ktoré zachytáva situáciu zo soboty (27. júla) na slovenskej strane veľhôr.

Už o 10.00 hodine sa na vrchol čakalo v dlhočiznom rade a pre množstvo výletníkov nebolo doslova kam stúpiť. Navyše, celá „kolóna“ sa vpred posúvala iba slimačím tempom.

Uštipačné komentáre

Pod príspevkom sa okamžite objavili stovky komentárov. „Super, pred útokom na vrchol sa aspoň dá oddýchnuť,“ poznamenal sarkasticky jeden z komentujúcich.

„Tak toto vyrieši naozaj iba vstupné do národného parku. Na druhú stranu, boli by aj peniaze na opravu a na rangerov,“ myslí si Marek.

„Podľa mňa dosť nechutný spôsob trávenia času v prírode,“ poznamenal španielsky umelec a poľská turistka dodáva: „Tak to by som bola poriadne nahnevaná. Neznášam ani rady v obchodoch, nieto ešte na horách.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM