TOS Magazín Lifestyle

Roztomilý PES sa stal celebritou: Neuveriteľná podoba so SNOOPYM, kreslenou legendou!

Pamätáte si na Snoopyho? Našiel sa jeho skutočný dvojník, ktorý ovládol internet.

Ilustračný obrázok k článku Roztomilý PES sa stal celebritou: Neuveriteľná podoba so SNOOPYM, kreslenou legendou!
Zdroj: Instagram.com/Bayley.sheepadoodle , Peanuts.com

Svet objavil skutočného Snoopyho. Ten má aj svoj vlastný účet na Instagrame a sledovatelia mu posledné dni pribúdajú v desaťtisícoch.

Nový influencer

Volá sa Bayley a aktuálne má jeho účet už 315 tisíc sledovateľov.

Bayley, ktorý bude mať v máji dva roky, má rovnakú podlhovastú tvár ako Snoopy a rovnaké rozloženie farieb- bielu hlavu, rozkošný okrúhly čierny nos a visiace čierne uši. Navyše je mimoriadne fotogenický a pózuje veľmi pokojne.

Článok pokračuje pod videom.

Avšak zatiaľ čo Snoopy je prezentovaný ako plemeno bígl, Bayleyho plemeno mini sheepadoodle je výsledkom kríženia starého anglického ovčiaka s mini pudlom.

Kreslený Snoopy debutoval v komikse Peanuts od Charlesa M. Schulza 4. októbra 1950. Pôvodné kresby Snoopyho boli inšpirované Spikom, jedným zo Schulzových detských psov.

Článok pokračuje pod fotografiou.

To musí byť Snoopy!

Fotografie novej celebrity komentujú ľudia z celého sveta a nenájde sa azda nikto, komu by Bayley nepripomínal práve Snoopyho. „Chcem ho. Vždy sa mi páčili kresby Snoopyho,“ píše jedna z komentujúcich. „Veď to je Snoopy, akurát jeho živá akčná verzia!“ píše ďalšia.

Tento konkrétny dvojník pochádza z USA, no ak si dáte do vyhľadávača spomínané plemeno mini sheepadoodle, tak je jasné, že podobných dvojníkov musí behať po svete oveľa viac.

(Ne)máme takého aj na Slovensku?

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM