Rastislav Búgel Zo zahraničia

Romantická prechádzka po pláži sa zmenila na HOROR: Ženu strhla vlna, stále ju nenašli! VIDEO

Mala to byť romantická prechádzka na pláži. V jednom momente však ženu pohltilo more. Ani po niekoľkých dňoch sa ju nepodarilo nájsť.

Ilustračný obrázok k článku Romantická prechádzka po pláži sa zmenila na HOROR: Ženu strhla vlna, stále ju nenašli! VIDEO
Zdroj: X.com/NEXTA

Na pláži v Soči sa 16. júna prechádzal pár. Internetom koluje video, ktoré zachytáva chvíle hrôzy. Muž so ženou sa držia za ruky a prechádzajú sa po piesku. V jednom momente ich však silné vlny zrazia z nôh. Po chvíli sa mužovi podarí dostať na breh, no žena zmizla. Informuje o tom Free Press Journal.

Na konci videa vidno, ako sa muž snaží bez úspechu nájsť svoju 20-ročnú partnerku Dianu.

Natáčali si to, no nepomohli

Sestra dievčaťa pre Runews.24 pove­dala, že na mieste bolo viacero svedkov, no nikto jej neprišiel na pomoc. „Ľudia len stáli a pozerali sa, čo sa dialo natáčali na svoje telefóny. Všetci to videli, ale nikto nepomohol,“ vraví.

Pátrajú dlhé dni, stále ju nenašli

Hoci v danej oblasti platili výstrahy pred búrkami a všade boli veľké vlny, úrady pláž neuzavreli. Sestra nezvestnej viní Dianinho priateľa. „Andrej, ktorý má 31–32 rokov, si mal uvedomiť nebezpečenstvo a nepustiť ju k vode,“ hnevá sa.

Okamžite sa rozbehla záchranná akcia, no tá úspech nepriniesla. Po Diane pátra 15 záchranárov a 5 člnov. Hľadajú ju aj kilometer od brehu, no dievča ani po niekoľkých dňoch neobjavili.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM