Aktualizované Anton Hrachovský Krimi

Ženu pri venčení psa v Zámkoch polial útočník kyselinou: Útok neprežila

Bohužiaľ, žena po útoku zraneniam nakoniec podľahla. Polícia prípad vyšetruje.

Ilustračný obrázok k článku Ženu pri venčení psa v Zámkoch polial útočník kyselinou: Útok neprežila
4
Galéria

Žena, ktorej tvár v piatok 12. apríla ráno v Nových Zámkoch polial neznámy páchateľ kyselinou, zomrela. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. Muži zákona prijali oznámenie o útoku v piatok 12. apríla ráno.

„Polícia v Nových Zámkoch prijala dnes ráno po pol šiestej oznámenie, že na Nábrežnej ulici v Nových Zámkoch neznáma osoba poliala neznámou žieravou látkou na tvári ženu venčiacu psa,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Podľa polície si 39-ročná žena sama privolala pomoc a so zraneniami bola hospitalizovaná na anesteziologicko-resuscitačnom oddelení. „Polícia v prípade koná, zabezpečujeme dôkazy a vykonávame prvotné úkony na mieste činu,“ uvádza polícia.

„Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre, ktorý vyšetrovanie prevzal, už začal trestné stíhanie vo veci pre zločin zabitia. Na objasnení prípadu intenzívne pracujú policajti z viacerých okresov. K motívu sa však momentálne nebudeme vyjadrovať,“ dodala neskôr polícia na sociálnej sieti.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Žena zo Zámkov po útoku kyselinou zomrela
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM