Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Príšerné slová Johnnyho Deppa o exmanželke: Chcel vidieť jej HNIJÚCU MŔTVOLU!

Ostro sledované súdne pojednávania s hollywoodskym hercom a jeho exmanželkou pokračujú. Na tom poslednom vyplávala na povrch ďalšia špina.

Ilustračný obrázok k článku Príšerné slová Johnnyho Deppa o exmanželke: Chcel vidieť jej HNIJÚCU MŔTVOLU!
4
Galéria
Zdroj: TASR/AP

Sexsymbol Johnny Depp a herečka Amber Heard sa dali dokopy ešte v roku 2015. Ich láska trvala len krátko, súdne ťahanice po búrlivom rozchode sa však vlečú už roky. Dvojica si nevie prísť na meno a na každom pojednávaní sa vyťahuje ďalšia a ďalšia špina.

Desivé slová

Najnovšie sa na súde čítali správy, ktoré mal poslať Johnny Depp svojmu blízkemu priateľovi Isaacovi Baruchovi. Na ich obsah upozornila na krížovom výsluchu právnička jeho exmanželky. Informuje o tom portál LadBible. Zo slov, ktoré mal hollywoodsky herec poslať kamarátovi, mrazí.

Johnny mal v správe napísať že dúfa, že „hnijúca mŕtvola Amber sa bude rozkladať v kufri Hondy Civic“.

Na otázku, či takéto správy naozaj dostal, odpovedal Baruch kladne. Údajne má ísť o konverzáciu z roku 2016, teda keď boli Johnny a Amber ešte spolu.

Isaac Baruch je Deppovým blízkym priateľom už 42 rokov a žije v jednej z hercových nehnuteľností. Zvláštne je, že Baruch ako svedok opísal Amber ako milú ženu, údajne mali priateľský vzťah. Jej obvineniam na adresu Deppa však neverí. „Nie je to fér. To, čo urobila, nie je správne a je hrozné, čo sa deje,“ nechal sa počuť na pojednávaní.

Fotky modrín

Horúcou ihlou šité manželstvá a búrlivé rozvody nie sú v celebritnom svete ničím výnimočným. Prípad Depp verzus Heard ale púta mimoriadnu pozornosť verejnosti.

Všetko to začalo, keď Amber Johnnyho verejne obvinila z domáceho násilia. V rozhovore vtedy uviedla, že je obeťou a neskôr ukázala aj fotky modrín. Hoci meno svojho manžela nespomenula, verejnosť si všetko rýchlo spočítala.

Johnny tiež tvrdí, že bol obeťou domácej šikany zo strany svojej manželky. Tá mu vraj v amoku zahasila cigaretu o tvár a porezala ho. Skončil v sanitke. V súčasnosti herec žaluje svoju exmanželku za poškodenie mena a reputácie.

Bývalá lesbička

35-ročná blondínka už v minulosti vyhlásila, že je bisexuálka. Pred manželstvom s Johnnym Deppom žila s fotografkou Taysou van Ree.

Rodáčka z Texasu začínala v seriáloch ako O. C. California či Myšlienky vraha. Neskôr sa dostala k niekoľkým filmovým úlohám, a to v snímkach Friday Night Lights alebo Jej prípad, kde si zahrala po boku Charlize Theron. Objavila sa aj v kasovom trháku Magic Mike XXL a v oceňovanom filme Dánske dievča.

S Johnnym Deppom sa zoznámila na pľaci. Stretli sa pri nakrúcaní filmu Rumový denník ešte v roku 2011.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM