Zo zahraničia

PRÍPAD zmiznutej Madeleine sa zamotáva: Rodina jej poľskej dvojníčky má TAJOMSTVO

Môže byť 21-ročná Poľka stratená dcéra manželov z Anglicka? Žena, ktorá pomáha vyhľadávať nezvestné osoby, je presvedčená, že Júliina rodina niečo skrýva.

Ilustračný obrázok k článku PRÍPAD zmiznutej Madeleine sa zamotáva: Rodina jej poľskej dvojníčky má TAJOMSTVO
5
Galéria

Rodičia Gerry a Kate McCannoví svoje dievčatko Madeleine videli naposledy v roku 2007. Keď mala len tri roky, niekto ju pravdepodobne uniesol z hotela počas spoločnej dovolenky v Portugalsku.

Keď k únosu došlo, dievčatko spalo v izbe. Rodičia večerali v neďalekej reštaurácii. Prípad patrí medzi najviac medializované zmiznutia vôbec. Blonďavé dievčatko hľadal celý svet.

Obrovský rozruch nedávno spôsobila 21-ročná Poľka Júlia, ktorá je presvedčená, že ona je stratená Madeleine. Na svojom instagramovom profile @iammadeleinem­ccan zverejňuje množstvo fotografií, ktoré majú dokazovať podobnosť s dievčatkom.

Prečítajte si tiež

Chcela DNA testy

Podstúpiť chcela aj DNA testy s čím údajne súhlasili aj rodičia McCannoví. Do vyšetrovania mala najnovšie vstúpiť Fia Johanssonová, známe médium, ktorá tvrdí, že pomáha polícii pri pátraní po nezvestných osobách.

O Júlii si myslí, že by mohla byť obeťou sexuálneho obchodovania, ale to, či ide naozaj o Madeleine McCannovú, môže ukázať až ďalší výskum. Informuje o tom portál Hiptoro.

Je to ona?

Na DNA testy podľa nej zatiaľ nie je dôvod. „V súčasnosti si nemyslíme, že je potrebné, aby Gerry a Kate podstúpili DNA testy, pretože existuje veľa faktorov, ktoré poukazujú na to, že Júliina rodina sa snaží niečo skryť. Ďalšie zistenia tiež hovoria, že Júlia nie je Madeleine McCannová,“ povedala Fia Johanssonová.

„Júlia v skutočnosti môže byť ďalšou obeťou jedného z pedofilov, ktorý ju uniesol v ten istý rok ako Madeleine a akosi jej rodičia nemusia byť jej skutočnou rodinou,“ dodala.

V súčasnosti sa snažia zistiť, či Júlia je obeťou obchodovania s ľuďmi a či bola unesená z inej krajiny a akú rolu v tom zohrávajú jej rodičia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Madeleine alebo Júlia? Poľka tvrdí, že je stratené dievčatko britskej rodiny
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM