han Správy Zo Slovenska

Premiér Matovič je šťastný: POZRITE sa, koho sme podľa neho chytili pod krk!

Aký by to bol deň bez premiérovho statusu? Igor Matovič a jeho príspevky na sociálnej sieti sú už vychýrené, na jeden nezabudol ani dnes.

Ilustračný obrázok k článku Premiér Matovič je šťastný: POZRITE sa, koho sme podľa neho chytili pod krk!
Zdroj: Instagram.com/igor_matovic_olano

Odkedy sa stal líder strany OĽaNO premiérom Slovenska, začali si jeho slová na Facebooku všímať aj tí, ktorí dovtedy nemali páru o tom, že má takýto koníček.

Reakcia na testovanie

Slovensko má za sebou druhé kolo plošného testovania. Niektorí ho považujú za zbytočné, iní zase za prospešné v tom, aby sa šírenie koronavírusu spomalilo. K takým patrí aj Matovič, ktorý deň vo svojom statuse odštartoval takýmto nadpisom: „Chytáme koronu pod krk.“

„Čo to znamená? Že ste vy všetci – milióny ľudí počas tých víkendových manévrov urobili skvelú prácu. A máte byť prečo na seba hrdí,“ uvádza premiér. Pridal aj niekoľko čísel ohľadom nakazených na COVID-19, ktorými obhajuje dosah testovania na aktuálne počty ľudí infikovaných koronavírusom.

„Áno, teraz opäť povstanú kuvici, ktorí najprv robili všetko proti tomu, aby sa takto antigény do boja nasadili… Nevyšlo im to… A teraz budú blúzniť o tom, že tak dramatické zlepšenie je výsledkom na týždeň zatvorených obchodov a jemného lockdownu, ktorý máme,“ píše ešte Igor Matovič.

Čo si nechce predstaviť?

Stále zostáva nevyriešená otázka ohľadom lockdownu. Dokedy bude trvať, respektíve či sa k nemu vrátime a podobne. Matovič v príspevku reaguje aj na tých, ktorí tvrdia, že jediným riešením je práve lockdown a nie testovanie antigénovými testami. „Ak príjmeme ich hru, že len lockdown je riešenie, budeme sa nasledovných šesť mesiacov "magoriť“ v lockdownoch bez šance na ako tak normálny život… A to ja si teda ani len predstavovať nechcem," uviedol Matovič.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Chytáme koronu pod krk🇸🇰 V nedeľu 25.10. bolo identifikovaných 1 312 pozitívnych ľudí na Covid-19 pri vykonaní 6 175...

Posted by Igor Matovic on Monday, November 9, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM