ELA Správy Zo zahraničia

Pracovníčka banky ležala ŠTYRI DNI mŕtva za pracovným stolom, všimli si ju až pre ZÁPACH

Prišla do práce a zomrela za stolom. Nikto ju štyri dni nehľadal a nikto z kolegov si nič nevšimol. Až kým necítili neznesiteľný zápach.

Ilustračný obrázok k článku Pracovníčka banky ležala ŠTYRI DNI mŕtva za pracovným stolom, všimli si ju až pre ZÁPACH
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Arizonská polícia vyšetruje smrť 60-ročnej Denis Prudhommeovej, ktorá vkročila naposledy do priestorov banky v piatok 16. augusta o 7.00 hodine ráno. Zamestnankyňa podľa všetkého zomrela za pracovným stolom a nikto si to štyri dni nevšimol.

Políciu zavolali až po tom, čo sa spoločnosťou začal šíriť zvláštny zápach. Zamestnanci si spočiatku mysleli, že problém je s vodovodným potrubím, no jeden z kolegov si všimol, že v Denisinej kóji čosi nie je v poriadku, keď prechádzal okolo. Žena však ležala na pracovnom stole mŕtva.

Táto smrť zamestnankyne banky vyvolala množstvo otáznikov o bezpečnosti pracovníkov a mnohí sa pýtajú, ako je možné, že ju nikto v práci nehľadal. Navyše, ako zamestnankyňa použila na vstup do budovy kartu a štyri dni z nej nevyšla.

„Je to naozaj srdcervúce a ja si hovorím: Čo keby som tam len tak sedel? Nikto by ma nekontroloval?,“ povedal pre The Guardian jeden zo zamestnancov a dodal: „Keď som počul, že takto sedí pri stole, prišlo mi zle… a nikto nič neurobil. Takto strávila svoje posledné chvíle."

Spoločnosť Wells Fargo, v priestoroch ktorej sa nešťastný incident stal, uviedla, že preskúma postupy v spoločnosti, aby podobným tragédiám predišli. Kolegom zosnulej tiež ponúkli psychologickú po­moc.

Podľa vyšetrovania polície k úmrtiu nemalo dôjsť cudzím zavinením. Príčiny a okolnosti nie sú zverejnené. Žena mala sedieť na treťom poschodí na odľahlom mieste, ďaleko od hlavnej uličky. To je pravdepodobne dôvod, prečo si to ani kolegovia dlhšie nevšimli.

Ilustračné foto

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM