TOS Lifestyle

POTVRDENÉ, začali prípravy tretej série šou Ruža pre nevestu: Je už vybratý nový ženích?

Ruža pre nevestu sa dočká ďalšieho pokračovania. Diváci môžu v tretej sérii očakávať aj zmeny.

Ilustračný obrázok k článku POTVRDENÉ, začali prípravy tretej série šou Ruža pre nevestu: Je už vybratý nový ženích?
Zdroj: Facebook.com/Televízia Markíza

Druhá séria Ruže pre nevestu priniesla Markíze vynikajúce čísla a tá sa tak netajila tým, že plánuje pokračovanie úspešnej šou, v ktorej si potenciálny ženích vyberá spomedzi prihlásených a vybratých uchádzačiek o jeho srdce.

Výkonná riaditeľka Natália Harrell v rozhovore pre web televízie prezradila podrobnosti o svojej práci, ale aj to, že na tretej sérii sa už začalo makať.

Podľa scenára?

Podľa jej slov pri výrobe druhej série panovala v štábe výborná nálada a každý člen, čo na nej robil, sa chce podieľať aj na tretej sérii. A práve aj energia v štábe sa mohla podľa nej podpísať pod obrovský úspech šou.

Je v pozadí tejto šou nejaký scenár, podľa ktorého sa uberá? „Ľudia sa to často pýtajú. Scenár ako taký k Ruži pre nevestu neexistuje. To znamená, že nikde nie je napísané, že Dolli teraz pôjde za Nicole a povie jej, že je príliš naviazaná na Stanku a že žije v jej tieni… Toto neexistuje. Existuje to, že sa bude hrať hra, kde dievčatá budú držať tabuľky a každá bude mať povedať nejakú vlastnosť. Takýto nejaký plán máme,“ vysvetlila po lopate Natália Harrell pre Markíza.sk.

Výber ženícha

Potvrdila, že výber ženícha je mimoriadne náročný proces, na ktorom robia niekoľko mesiacov, je nasadených niekoľko ľudí z kastingového tímu a v rámci ktorého zbierajú rôzne tipy a stretávajú sa s viacerými mužmi, kým nájdu toho pravého.

Vhodný adept musí prejsť kamerovými skúškami a musí sa páčiť producentom, dramaturgovi aj vedeniu televízie.

Chystajú aj zmeny

Predošlá séria sa vyrábala v jari, čo trojka? „Už začali prebiehať základné prípravy. Sme vo fáze, že sa rozhodujeme v akej krajine budeme natáčať a zároveň sa začíname stretávať s mužmi a teda s kandidátmi na ženícha,“ prezradila producentka.

Do tretej série podľa jej slov plánujú aj zmeny, aby nebola nuda. Zatiaľ ich nekonkretizovala. „Najväčšou zmenou ale bude, že tam bude nový muž a nových 18 dievčat. To spraví veľa,“ poznamenala.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM