han Politika

Poplach v OĽANO: Jednotka kandidátky sa znovu nakazila koronavírusom!

Najprv na Vianoce a teraz na Valentína. Poslankyňa koaličnej strany OĽANO Mária Šofranko oznámila nepríjemnú správu. Už po druhý raz má COVID-19.

Ilustračný obrázok k článku Poplach v OĽANO: Jednotka kandidátky sa znovu nakazila koronavírusom!
5
Galéria
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Pred parlamentnými voľbami bola Mária Šofranko jednotkou na kandidátke strany OĽANO. Navrhol ju súčasný premiér Igor Matovič. Vo voľbách získala 95 683 hlasov, čo znamenalo šieste najlepšie miesto zvolených poslancov.

Zase je v tom

Pre 50-ročnú občiansku aktivistku, pedagogičku a hrdú Spišiačku je aktuálne najpodstatnejšie to, aby úspešne zvládla boj s pandémiou. „Mám opäť Covid! Prvý krát som ho dostala ako darček pod vianočný stromček, našťastie bol úplne bezpríznakový. Druhý krát ako darček na Valentína, tento krát so všetkými príznakmi,“ uviedla Šofranko na sociálnej sieti.

Aj napriek nepríjemnému priebehu koronavírusu ju neopúšťa dobrá nálada. „Asi prestanem mať rada sviatky,“ poznamenala svokra hokejového reprezentanta Adama Jánošíka a dodala: „Prajem všetkým hlavne zdravie. Opatrujte sa.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Mám opäť Covid !!! Prvý krát som ho dostala ako darček pod vianočný stromček, našťastie bol úplne bezpríznakový. Druhý...

Posted by Mária Šofranko on Tuesday, February 16, 2021
Poslankyňa Šofranko má znovu COVID
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM