Barbara Dallosová Správy Zo Slovenska

Policajný prezident Hamran mal INFARKT, šíril Kotleba: Ten ho zotrel nápaditým VIDEOM

Správa o zdravotných ťažkostiach policajného prezidenta sa začala šíriť sociálnymi sieťami. Hamran rýchlo reagoval.

Ilustračný obrázok k článku Policajný prezident Hamran mal INFARKT, šíril Kotleba: Ten ho zotrel nápaditým VIDEOM
Zdroj: Hoaxy a podvody - Polícia SR , TASR/Jakub Kotian

Internetom sa začala rýchlo šíriť informácia, že policajný prezident Štefan Hamran prekonal infarkt. Túto správu zdieľal aj šéf ĽSNS Marian Kotleba.

Kotlebov status

„Rádio Kompas exkluzívne získalo šokujúcu informáciu: policajný prezident Štefan Hamran má byť po srdcovej príhode hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc. Na záležitosť je uvalené prísne informačné embargo! Situáciu preverujeme. Akonáhle získame presnejšie informácie, hneď sa o ne s vami podelíme,“ napísal Kolteba na svoj Facebook.

Príspevok sa začal rýchlo šíriť a na Kotlebovom Facebooku mal stovky zdieľaní. Krátko na to však prišla reakcia priamo od Štefana Hamrana. Ten celú vec poprel a Kotlebovi venoval nápaditý odkaz.

Zhyb ako dôkaz

Policajný prezident na správu reagoval videom, ktoré zverejnila policajná stánka Hoaxy a podvody – Polícia SR. Športovo oblečený sa prihovoril Slovákom s tým, že na hoaxy obvykle nereaguje, no spraví výnimku. Nepravdivá informácia totiž vydesila jeho rodinu a známych.

„Nesmierne ma to mrzí, že bývalý poslanec Národnej rady SR a súčasne právoplatne odsúdený zločinec pán Kotleba k tomu ruku priložil a na internete šíri dezinformáciu, že som tesne po nejakej srdcovej príhohe,“ hovorí vo videu Hamran.

Hamran vo videu vysvetľuje, že sa pýtal lekárov, ako dokázať, že infarkt neprekonal. Tí mu vraj povedali, že človek po srdcovej príhode nevie spraviť zhyb na hrazde. Následne si policajný prezident vyzlečie zimnú bundu a spravý spomínaný zhyb. K tomu ešte pridá priam akrobatický kúsok a okolo tyče sa dvakrát celkom pretočí.

Krátko po zverejnení videa Kotleba svoj status aktualizoval. Priznal, že informácia, ktorú zdieľal, nebola pravdivá. „Informácia o srdcovej príhode policajného prezidenta Hamrana sa nepotvrdila. Štefan Hamran nás uistil o svojej dobre zdravotnej kondícii. Prajeme mu teda, aby mu fyzické aj psychické zdravie vydržalo ešte dlhé roky,“ napísal Kotleba.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Facebook

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM