Barbara Dallosová Magazín

ŠOKUJÚCA predpoveď Nostradama: Karol III. príde o TRÓN. Neuveríte, kto ho má NAHRADIŤ!

Známy jasnovidec údajne predpovedal aj osud kráľovskej rodiny v týchto prelomových časoch. Novému kráľovi veštec predpovedal veľmi krátke vládnutie.

Ilustračný obrázok k článku ŠOKUJÚCA predpoveď Nostradama: Karol III. príde o TRÓN. Neuveríte, kto ho má NAHRADIŤ!
Zdroj: TASR/AP , pixabay.com

Proroctvá francúzskeho astronóma a veštca Nostradama boli interpretované už mnohokrát a rôznymi spôsobmi. Napriek tomu, že ich výklad je veľmi subjektívny, veľa ľudí po celom svete verí, že Nostradamus naozaj predpovedal veľa skutočných udalostí v dejinách ľudstva.

Vládca „na chvíľu“

Jeden z najnovších výkladov proroka tvrdí, že vopred poznal i osud anglickej kráľovskej rodiny. O tej sa v tejto dobe zvlášť veľa hovorí. Nastali totiž prevratné udalosti a po desaťročiach vládnutia skonala kráľovná Alžbeta II.

Novým kráľom sa stal jej syn Karol III. a práve tomu Nostradamus nepredpovedá dlhé vládnutie.

Autor Mario Reading, ktorý sa dlhodobo zaoberal Nostradamovými tvrdeniami, hovoril o prekvapivom nástupcovi trónu. Píše o tom DailyStar.

Reading zomrel ešte v roku 2017, vo svojej poslednej knihe ale stihol načrtnúť veštbu týkajúcej sa anglického panovníka. Nostradamus podľa Readinga odhadoval, že kráľovná zomrie vo vysokom veku, viac než 90 rokov. Jej následník, v tomto prípade Karol III., má ale zostať na tróne len veľmi krátko a meno ďalšieho kráľa bude veľkým prekvapením.

Prekliatie Diany?

Hovorí sa, že v kráľovskej rodine stále „úraduje“ preklatie princeznej Diany, ktorá tragicky zahynula v roku 1997. Proroctvo má ukazovať, že poddaní nebudú novému panovníkovi prejavovať takú úctu, ako by mu prináležala.

A to všetko len preto, že si ešte pamätajú rozvod s princeznou Dianou.

Tajomný následník

Nástupcom Karla III. by mal byť po správnosti jeho prvorodený princ William. To by však žiadnym prekvapením nebolo. Nostradamus naznačil, že vládnuť bude iný muž než ten, od ktorého to všetci čakajú.

Špekulovať sa teda dá o princovi Harrym, ktorý sa však ako následník trónu veľmi neskloňuje.

Kontroverzný vnuk Alžbety II. sa dokonca z Británie odsťahoval a so svojou manželkou Megan, vojvodkyňou so Sussexu, a dvomi potomkami, žije v Kalifornii.

Ešte väčšou špekuláciou je, že na trón by sa po Karolovi posadil Simon Dorante-Day. Ide o Austrálčana, ktorý sa preslávil tvrdeniami, že je nemanželským synom Karla III. a jeho manželky Camilly, dnes už kráľovnej.

Dorante-Day argumentuje tým, že je adoptovaný a jeho adoptívni rodičia v minulosti pracovali pre kráľovskú rodinu.

Jeho dôkazom majú byť fotografie podoby, ktorú zdieľa so svojou údajnou babičkou, kráľovnou Alžbetou.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM