ELA Magazín

PERLY zo šou BEZ SERVÍTKY bavia celé Slovensko: Prisahám bohu, že som cítila ADVOKÁTO!

Diváci kulinárskej reality show Bez servítky, ktorú vysiela TV JOJ, zažili v poslednej epizóde okrem varenia nevídanú dávku humoru.

Ilustračný obrázok k článku PERLY zo šou BEZ SERVÍTKY bavia celé Slovensko: Prisahám bohu, že som cítila ADVOKÁTO!
Zdroj: Instagram.com/tvjoj

Päť súťažiacich, tri jedlá a program pre svojich hostí a súperov. O tom je obľúbená reality šou, ktorú poznajú diváci pod názvom Bez servítky. Nejde v nej iba o varenie, ale diváci sú svedkami aj častých antipatií medzi súťažiacimi a neraz i konfliktmi pri jednom stole. Niet sa čomu čudovať. Za účasť dostávajú tisícku a kto vyhrá, má ďalšiu! Rivalita a taktizovanie sú preto jasné.

Diváci si už zvykli, že do každej reality šou vyberá dramaturgia televízie výrazné osobnosti. Okrem kuchárskeho umenia si tak Slováci užijú aj humorné okamihy.

Perly z reality šou

I tí, ktorí nie sú fanúšikmi tohto žánru, si určite spomenú na legendárnu pani Beátu, ktorá sa v roku 2014 postarala o celoslovenskú zábavu.

Beáta vo vedomostnej relácii Páli vám to?, ktorú opäť vysielala TV JOJ, v jednej z finálnych častí skomolila pre ňu neznáme slovo fajnšmeker. Z jej úst ale vypadali nezmysly ako kožmeker či kajšmentke.

Stačilo to na to, aby sa Slovákom neznáme slovo kajšmentke stalo hitom internetu. Komerčná JOJ-ka má zrejme šťastie na tieto slovné perly.

Regionálnemu štábu TV JOJ sa taktiež v roku 2014 podarilo natočiť zábery, ktoré sa okamžite stali hitom internetu. Pani Helena z rudnianskej rómskej osady na kameru svojsky a s patričnou rozvášnenosťou vysvetľovala problém nelegálnej distribúcie elektrickej energie. „Počúvajte, tu kábel, tu kábel, tu kábel, tu kábel,“ vysvetlila na kameru rozhorčená Helena a hitom sa stalo slovo TUKABEL.

Advokáto, čískej, čísker…

Po odvysielaní kulinárskej šou Bez servítky z 18. apríla sa na internete opäť rozmohla dávka mini-irónie. Postarala sa o ňu pani Anna zo Zlatých Klasov (ako súťažiaca bude variť vo štvrtok 20. apríla, pozn.red).

Samozrejme, nie každý musí byť patrične vzdelaný či mať širokú slovnú zásobu, no aj na samotných súťažiacich bol údiv z jej absencie základných slov badateľný.

Pani Anna totiž neovládala ani základné slová ako sú avokádo, cheesecake či slovo vegetarián. Ba dokonca ju trápila aj zle rozmixerovaná polievka.

Ako úsmevne ich skomolila a čo z nich vzniklo nájdete vo videu.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM