Krimi

PÁD lietadla si vyžiadal štyri obete: TOTO sú prvé zábery z miesta tragédie, FOTO

Po udalosti ešte nepoznáme počet zranených, potvrdené sú však štyri obete. Na mieste prebieha likvidácia udalosti s hromadným postihnutím osôb.

Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa

V okrese Trenčín došlo v stredu k nešťastiu, po páde motorového lietadla zahynuli štyria ľudia. Stalo sa tak pri obci Trenčianske Stankovce. TASR o tom informoval lekár Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Martin Balko.

Hasiči po príchode na miesto udalosti zistili, že v lietadle sa nachádzajú štyri osoby bez známok života. Teraz zabezpečujú miesto udalosti proti úniku nebezpečných látok a požiaru.

„Na mieste nešťastia práve prebiehajú prvotné procesné úkony. Bližšie informácie poskytneme, až keď to procesná situácia dovolí,“ uviedla Trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Reakcia ministerstva

„Ministerstvo dopravy vyjadruje úprimnú sústrasť pozostalým. Naši kolegovia z Leteckého a námorného vyšetrovacieho útvaru sú pripravení poskytnúť plnú súčinnosť pri vyšetrovaní tejto udalosti,“ uviedol pre TASR riaditeľ odboru komunikácie rezortu dopravy Ivan Rudolf s tým, že až do vyšetrenia nebudú poskytovať žiadne podrobnejšie informácie.

Na mieste zasahuje 11 profesionálnych hasičov z Trenčína s tromi kusmi techniky.

Vo fotogalérii nájdete prvé zábery z miesta tragédie.

Objektívom: Zábery z miesta tragédie po páde lietadla
8
Galéria
Zdroj: TASR/Radovan Stoklasa
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM