TOS Lifestyle

Ostrý KONFLIKT dvoch profesionálok v obľúbenej módnej šou: Myslela som, že jej jednu VRAZÍM!

Vojna štylistiek v Nákupných maniačkach! Módna expertka Katka a Moňa, majiteľka butiku s talianskou módou, si poriadne skočili do vlasov.

Ilustračný obrázok k článku Ostrý KONFLIKT dvoch profesionálok v obľúbenej módnej šou: Myslela som, že jej jednu VRAZÍM!
Zdroj: Facebook.com/Nákupné maniačky - oficiálna stránka

Monika resp. Moňa, prostoreká podnikateľka s talianskou módou, je televíznym divákom dobre známa aj z jojkárskej šou Bez servítky.

Katka, ktorá má na Instagrame taktiež tisíce sledovateľov, sa uvádza ako módna expertka a venuje sa reorganizácii šatníkov a „style“ poradenstvu.

Obe sa tak profesionálne venujú móde a obe sa aktuálne zviditeľňujú aj ako súťažiace v obľúbenej šou Nákupné maniačky.

Ako to začalo

Najprv sa zdalo, že sa budú rešpektovať, potom to ale prišlo. Ako opisuje konflikt Jojka, Moňa sa opovážila skritizovať Katkin outfit. „Ja mám radšej kombinovať nekombinovateľné. Kvety, citróny, oranžová, červená do toho,“ vysvetlila Katka, ktorá sa nechcela nechať poúčať.

„Len to sa ti nekamaráti,“ prišla ďalšia reakcia od Moniky. „Ale kamaráti,“ nedala sa Katka. „Nie, vôbec. To nie, že v mojom oku. To je dané. Lebo potom to vyzerá trošku cirkusovo,“ zhodnotila Monika.

Napätie rástlo

„Hádka sa postupne vyostrovala a v istom momente to vyzeralo, že sa tieto dámy možno aj pobijú. Moňa totiž začala Katke vysvetľovať, že medzi super outfitom a gýčom je veľmi tenká hranica,“ opisuje Jojka.

Katka sa Moni vzápätí opýtala, ako dlho si nekúpila žiadny módny časopis či ako dlho nebola na Instagrame. „Toto ty hovoríš mne? To nemyslíš vážne,“ urazila sa Moňa, ktorá pred kamerami priznala, že v jednu chvíľu si myslela, že sa už neudrží a jednu Katke vrazí.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM