Barbara Dallosová Magazín

Osobná spoveď prvej dámy Ukrajiny: Dávame si PAUZU, šokovala Zelenského žena

Olena Zelenská tvrdí, že jej deti nevideli svojho otca dva mesiace. Vojna zasiahla mnohé rodiny a tá ich nie je výnimkou.

Ilustračný obrázok k článku Osobná spoveď prvej dámy Ukrajiny: Dávame si PAUZU, šokovala Zelenského žena
Zdroj: Instagram.com/olenazelenska_official

Vojna na Ukrajine vypukla vo februári tohto roka, ťahá sa teda už niekoľko mesiacov. Boje neutíchajú a k aktuálnej situácii v krajine sa takmer denne vyjadruje ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Pauza

Viac na očiach je od vypuknutia konfliktu aj jeho manželka Olena Zelenská. Pôvabná blondínka tiež verejne vystupuje a svojmu manželovi opakovane vyjadruje podporu.

Ako však najnovšie prezradila pre CNN, ich manželstvo prechádza obrovskou skúškou.

Vojnový konflikt najprv vnímali ako šprint, ukazuje sa však, že to bude skôr maratón.

Olena sa zverila s tým, že ona i jej deti nevideli Volodymyra dva mesiace. Na začiatku vojny sa ukrajinský prezident zdržiaval vo svojej kancelárii, jeho rodina tam však z bezpečnostných dôvodov nechodila. Neskôr, keď sa boje presunuli ďalej od Kyjeva, sa rodina mohla konečne stretnúť, no nie nadlho.

Olena Zelenská ale hovorí, že takýmito príkoriami prechádzajú mnohé ukrajinské rodiny. „Náš vzťah má teraz pauzu, ako je to v mnohých ďalších ukrajinských rodinách. Ako naši krajania, aj my čakáme na zjednotenie, aby sme mohli byť opäť spolu,“ povedala pre CNN.

„Je veľmi ťažké vydržať päť mesiacov. Musíme nahromadiť sily, musíme šetriť energiu,“ dodala prvá dáma Ukrajiny.

Hľadali k sebe cestu

Olena a Volodymyr sa narodili v tom istom roku (1978), vyrastali v rovnakom meste (Kryvyj Rih) a neskôr kráčali po chodbách tej istej školy.

„Nebola to práve láska na prvý pohľad,“ povedal Zelenský v otvorenom rozhovore pre ukrajinské noviny Komsomolska Pravda, ktorého ďalej cituje ukrajinský webový portál Hromadske.

„Zasiahlo ma to až v posledný deň v škole,“ priznal sa a opísal, že si svoju budúcu manželku všimol až počas promócie.

No potom sa ich cesty opäť rozišli, aby sa o pár mesiacov neskôr opäť spojili. Dvojica na seba totiž zase „narazila“. Volodymyr si všimol, že Olena drží VHS kazetu Základný inštinkt, v ktorom zahviezdila Sharon Stone po boku Michaela Douglasa. Nečakal a ihneď ju požiadal, aby mu film požičala.

„Napriek tomu, že som film videl predtým už osemkrát,“ podotkol. No získal tak dobrú zámienku na to, ako si od nej nenútene vypýtať telefónne číslo. Mladá dvojica sa začala stretávať, o osem rokov sa vzali. Manželský pár má dve deti, 14-ročnú Oleksandru a 6-ročného Kyryla.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM