han Šport Tenis

Obrovský smútok u bývalej tenistky: Nedávno sa ZASNÚBILA, teraz prežíva náročné chvíle

Niekdajšia slovenská tenistka Chantal Škamlová prežíva neopísateľne smutné chvíle.

Ilustračný obrázok k článku Obrovský smútok u bývalej tenistky: Nedávno sa ZASNÚBILA, teraz prežíva náročné chvíle
3
Galéria

Nebolo to tak dávno, len pred štyrmi týždňami sa Chantal na sociálnych sieťach pochválila radostnou novinkou. Jej snúbenec, inak americký hokejový brankár Jason Bacashihua, ju požiadal o ruku.

„Ukradol mi srdce, takže mu ukradnem priezvisko,“ napísala Škamlová ku fotke, na ktorej je vidieť, ako pred ňu pokľakol niekdajší gólman Banskej Bystricie.

Po radosti smútok

Prešlo pár dní a bývalá tenistka zavesila na Instagram ďalší príspevok, tentoraz veľmi smutný. „Oci, dal si nám všetko, čo si len mohol. Je preto ťažké písať tieto riadky a nájsť slová, ktoré by vyjadrili obrovskú lásku a bolesť, ktorú si zanechal navždy v našich srdciach,“ napísala Chantal, ktorej zomrel milovaný otec.

„Od malička si ma viedol k športu, ktorému sme spoločne obetovali tak strašne veľa. Aj keď som často nechápala prečo to robíme, vždy si mi odpovedal, keď budeš staršia pochopíš. Dnes už presne viem, čo si mal vtedy, na mysli. Túto fotku, si tu preto navždy nechávam ako poctu pre teba a preto, čo všetko si dokázal obetovať, pre sny a šťastie svojich detí,“ dodala.

„Chcem si ťa pamätať presne takto. Usmiateho a plného humoru, ktorým si rozosmieval všetkých naokolo. Dokonca aj teraz tajne dúfam, že si z nás iba robíš srandu. Verím tomu, že budeš na nás zhora dozerať a budeš tak už navždy mojim anjelom strážnym. Tak veľmi ti za všetko ďakujem a tak veľmi ma bolí, že si musel odísť tak skoro. Ľúbime ťa. Odpočívaj v pokoji,“ dodala prenádherné, ale veľmi smutné slová Chantal.

Môže vás zaujať:

Bývalá tenistka prežíva smutné obdobie
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM