Krimi

Obrovská tragédia na Slovakiaringu: Pri havárii na závodnom okruhu vyhasol život muža

Po tragickej udalosti na známom okruhu v Orechovej Potôni sa organizátori rozhodli preteky zrušiť.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská tragédia na Slovakiaringu: Pri havárii na závodnom okruhu vyhasol život muža
1
Galéria
Zdroj: TASR/Edmund Örzsik

Polícia preveruje okolnosti a presné príčiny havárie závodného vozidla počas sobotňajších úvodných pretekov sezóny Majstrovstiev SR v rely – OMV MaxxMotion Rally SLOVAKIA RING v obci Orechová Potôň v okrese Dunajská Streda. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave na sociálnej sieti.

Tím z Českej republiky tvoril 30-ročný vodič a jeho 63-ročný spolujazdec. „Pri jazde na okruhu narazili z nezistených príčin autom Peugeot 208 do betónových zvodidiel. Silný naraz na mieste vážne poškodil závodné vozidlo a ťažkým zraneniam na mieste nehody podľahol spolujazdec. Vodiča previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice,“ uviedla polícia.

Prípad si na mieste prevzali policajti z Dunajskej Stredy, okolnosti udalosti budú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania. „Z dôvodu tragickej nehody počas prvej rýchlostnej skúšky sa rada športových komisárov po konzultácii s vedením Slovenskej asociácie motoristického športu, organizátorom a súťažiacimi rozhodla podujatie zrušiť,“ informoval webový portál okruhu slovakiaring.sk, na ktorom sa podujatie organizovalo.

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Titulné foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM