Jakub Forgács Magazín

Nepreseďte Silvester pred telkou! TIPY, ako a kde prežiť vítanie nového roka

Premýšľate, ako strávite chvíle na prelome rokov a hľadáte inšpiráciu? Nemusíte zostať len pri sledovaní ohňostrojov z okna či balkóna.

Ilustračný obrázok k článku Nepreseďte Silvester pred telkou! TIPY, ako a kde prežiť vítanie nového roka
Zdroj: archív Norberta Kuklovského

Mnohí ľudia trávia chvíle na prelome rokov so svojimi najbližšími doma. Nechýba dobré jedlo, nálada, rozhovory či sledovanie najrôznejších silvestrovských programov v televízii.

Sú však aj iné zaujímavé možnosti, ako prežiť príchod nového roka. Máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov, kde stráviť Silvester.

Na námestí

Hoci v poslednej dobe sa v niektorých mestách tradícia novoročných ohňostrojov vytráca, stále prevažujú tie, kde Nový rok vítajú rachotom delobuchov.

Mestá pri oslavách neraz investujú tisíce eur aj do hudobných programov priamo na námestiach, vďaka čomu si môžete naživo pozrieť svoje obľúbené kapely. Ani zima v tomto prípade nemusí byť problém, keďže ľudí zahreje horúci punč či varené víno z trhov. Celú atmosféru navyše dotvorí žiarivá výzdoba v centrách miest.

Na zábave či diskotéke

Pokiaľ nepatríte k typickým domasedom a neprekáža vám spoločnosť väčšieho množstva ľudí, môžete vyraziť na diskotéku či párty vo vašom okolí.

Mnohé podniky sú si vedomé, že práve na prelome rokov sa chcú ľudia odreagovať a zabávať. Pripravujú preto pestré hudobné programy nielen pre mladšie ročníky, aby sa ľudia mohli pretancovať do ďalšieho roka, hoci aj na plese.

Ďalšie tipy na trávenie Silvestra nájdete na nasledujúcej strane.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM