Krimi

NECHUTNÝ prípad z východu: Za TRI eurá si na intímne služby najala 14-ročného chlapca!

Dievča si malo na sexuálne služby za smiešnu sumu najať mladého chlapca. Prípad sa stal v zdevastovanej bytovke.

Ilustračný obrázok k článku NECHUTNÝ prípad z východu: Za TRI eurá si na intímne služby najala 14-ročného chlapca!
Zdroj: Unsplash.com , TASR/Marko Erd

Polícia na Zemplíne vyšetruje otrasný prípad. 17-ročné dievča si v Medzilaborciach malo na sexuálne služby najať iba 14-ročného chlapca. Zaplatilo mu tri eurá. Informovala o tom TV JOJ, ktorá má k dispozícii aj video.

Fetujú riedidlo?

„​Ku skutku malo dôjsť v bytovke, ktorá je značne poškodená a zdevastovaná. Do redakcie sme dostali video, ktoré zachytáva priebeh skutku. Osoba, ktorá nám ho poslala, tak urobila z dôvodu, že príčinou aj takýchto skutkov je podľa nej fakt, že neplnoleté osoby sú závislé od fetovania riedidla,“ informovala televízia.

Prečítajte si tiež

Sexuálne zneužívanie

Pre TV JOJ sa vyjadrila aj expertka na trestné právo Lucia Kurilovská: „Vždy, keď má osoba menej ako 15 rokov, ide o sexuálne zneužívanie. Takže z tohto pohľadu, ako vieme na základe dostupných informácií, že sa skutok stal, tak je to trestný čin.“

Ako pripomenula, ministerstvo zdravotníctva vydáva zoznam psychotropných a omamných látok, no riedidlo medzi látky vnímané ako drogy nepatrí.

Ako prezradila prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, v súčasnosti majú prebiehať vyšetrovacie úkony a operatívne previerky: „Bližšie sa vzhľadom na štádium vyšetrovania, k jeho rozsahu a postupom vyjadrovať nie je vhodné.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM