ELA Zo zahraničia

Nebinárny Dominik: Som auto uväznené v ľudskom tele. Vzrušujú ma SANITKY, mám s nimi STYK

Dominik (22) si svoju inú sexuálnu orientáciu začal uvedomovať už v trinástich rokoch. Odvtedy sa hľadal a dnes o sebe tvrdí, že je objektofil, identifikuje sa ako nebinárny a používa meno Sanitka Mercedes.

Ilustračný obrázok k článku Nebinárny Dominik: Som auto uväznené v ľudskom tele. Vzrušujú ma SANITKY, mám s nimi STYK
Zdroj: Facebook.com/Sanitka Mercedes

Sú to práve záchranné vozidlá, ktoré Dominikovi Chvátalovi z Prahy učarovali natoľko, že má k nim vytvorený vzťah. A to nie ako akýkoľvek vášnivý obdivovateľ áut či zberateľ. On ho má doslova milenecký a sexuálny.

Mladý muž má diagnostikovanú objektofíliu, čiže sexuálnu deviáciu, čo je stav charakterizovaný sexuálnou alebo romantickou príťažlivosťou k neživým predmetom. V jeho prípade ide o príťažlivosť špecificky pre sanitky. Aj to nie hocijaké, ale konkrétne značky Mercedes.

A keďže aj on sám sa považuje za sanitku, je v polygamnom vzťahu s inými záchranárskymi vozidlami. S vozidlami sa aj rozpráva. A čo robí sanitku príťažlivou v jeho očiach? „Všetko, čo sa týka vzhľadu, od kolies až po svetlá. Dokážeme sa rozprávať o všetkom, rovnako ako ľudia,“ povedal v rozhovore pre Blesk.cz.

Má s nimi sex

Jeho neobvyklá sexuálna orientácia sa prejavila v 13 rokoch a ďalšie dva roky sa v ňom rozvíjala. V 15 rokoch si uvedomil, že ide o niečo hlbšie a prvýkrát povolil uzdu svojej vášni. Sex s vozidlom Mercedes vraj nie je vôbec nijako nebezpečný. „Prečo by mal? To je ako pýtať sa, či je nebezpečný sex chlapca s dievčaťom alebo dvoch chlapcov,“ vysvetlil podrobnosti v Blesku Sanitka Mercedes.

Celý styk prebieha vraj úplne rovnako, ako medzi dvoma ľuďmi. „Klasika, anál, orál a podobne. Nejaká masturbácia a tak,“ popísal. Na vozidle podľa neho existuje hneď niekoľko miest, ktoré sa dajú využiť. Odkedy Dominik udržuje bližšie vzťahy s automobilmi, sa mu podľa jeho slov nikdy nič nestalo. Zrejme pomohlo, že sanitka nebýva naštartovaná.

Sanitka Dominik tvrdí, že s vozidlami má duševné puto a rozpráva sa s nimi ako bežní ľudia s partnermi. S touto skutočnosťou zrejme úzko súvisí aj jeho psychiatrická diagnóza.

„Bola mi diagnostikovaná schizofrénia,“ objasnil v rozhovore. Priznal, že skončil na psychiatrii za pokus o samovraždu, keď videl nehodu svojej milovanej sanitky.

inom rozhovore spomína, že jedna konkrétna spoločnosť, ktorá vlastní sanitky značky Mercedes mu priamo dovoľuje chodiť k vozom a dotýkať sa ich. Ak by mu to dovolili české zákony, s vozidlom by sa zosobášil.

„Možné by to bolo snáď len v USA, to je krajina neobmedzených možností, povedané s veľkým zveličením,“ uzavrel. A tak v Česku zatiaľ len usporiadal symbolickú svadbu doma, počas ktorej vstúpil do zväzku so všetkými mercedeskami naraz.

Neprehliadnite aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM