ELA Magazín Ona

Návrat do Markízy a prekvapenie pre divákov! Nahradí Zlaticu Marianna Ďurianová?

V televízii Markíza došlo k veľkým zmenám v kresle moderátoriek vo večerných Televíznych novinách. Reláciu pre zdravotné problémy opustila Zlatica Švajdová Puškárová a pre materskú dovolenku zase Mária Chreneková Pietrová.

Ilustračný obrázok k článku Návrat do Markízy a prekvapenie pre divákov! Nahradí Zlaticu Marianna Ďurianová?
Zdroj: Instagram.com/Marianna Ďurianová

Známu blondínu vystrieda známa blondína! Do moderátorského kresla by sa na miesto Zlatice mala posadiť kedysi najslávnejšia tvár televízie Markíza – Marianna Ďurianová. Sympatická moderátorka pracovala v Markíze dlhých 13 rokov, patrila medzi najznámejšie tváre, získala mnohé ocenenia, účinkovala vo viacerých veľkých televíznych projektoch. Teraz je športovou moderátorkou v RTVS resp. STVR.

Ako informuje portál pluska.sk, Marianna sa má vrátiť po 11 rokoch pôsobenia vo verejnoprávnej televízii rovno do štúdia na miesto Švajdovej Puškárovej.

"Áno, Marianna ako moderátorka športu na RTVS končí a od septembra bude opäť moderovať Televízne noviny na Markíze. Niet sa ani čomu čudovať, keďže situácia v RTVS sa radikálne zmenila. Dokonca by mal byť opäť jej televíznym parťákom Jaro Zápala,” uviedol web pluska.sk.

Prebehnúť malo už aj pracovné stretnutie medzi moderátorkou a generálnym riaditeľom Markízy Petrom Gažíkom. Marianna by sa mala na obrazovkách televízie objaviť v hlavných večerných Televíznych novinách od septembra. Televízia túto informáciu zatiaľ oficiálne nepotvrdila, ale ani nevyvrátila.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM