Krimi

Na Záhorí vypukol lesný požiar: Cesta je neprejazdná!

Rozsiahly požiar na Záhorí sa po pár hodinách podarilo lokalizovať. Polícia musela cestu medzi obcami uzavrieť.

Ilustračný obrázok k článku Na Záhorí vypukol lesný požiar: Cesta je neprejazdná!
Zdroj: TASR

Polícia aktuálne zasahuje pri požiari lesného porastu medzi obcami Jakubov a Láb v okrese Malacky. Uvedený úsek je obojsmerne neprejazdný. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

„Upozorňujeme vodičov, aby sa riadili pokynmi polície a využili alternatívne trasy,“ uviedla hovorkyňa. Na mieste sú podľa nej i príslušníci Hasičského a záchranného zboru.

Prečítajte si tiež

Požiar, ktorý bol ohlásený krátko pred 15.00 h, sa rýchlo rozrastal a plamene sa rozšírili na rozlohu asi 500 krát 300 metrov. Hovorca bratislavského Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Štefan Koči uviedol, že požiar je lokalizovaný.

„Na likvidácii požiaru pracujú hasiči z Okresného riaditeľstva HaZZ v Malackách, Záchrannej brigády v Malackách a Hasičského a záchranného útvaru hlavného mesta Bratislavy na štyroch kusoch techniky,“ priblížil Koči.

Pri udalosti zasahujú aj členovia dobrovoľných hasičských zborov obcí Zohor, Záhorská Ves, Plavecký Štvrtok, Veľké Leváre a Láb.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie udalosti

🔥🇸🇰🚒 Aktuálne horí les medzi obcami Láb a Jakubov na Záhorí. Na mieste zasahujú profesionálne a dobrovoľné jednotky a aj...

Posted by Moduly hasenia Slovensko on Monday, August 15, 2022

Požiar lesného porastu.Jakubov lábska.

Posted by Marian Sisulak on Monday, August 15, 2022
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM