Veronika Hunyadiová Zo Slovenska

Na niektorých miestach to ŽIJE aj počas lockdownu: Ľudia popíjajú a zabávajú sa! VIDEO

Napriek tomu, že máme na Slovensku lockdown spojený so zákazom vychádzania, ľuďom to nebráni užívať si predvianočnú atmosféru.

Zdroj: Dnes24.sk

Od 25. novembra sa riadime celoslovenským lockdownom, počas ktorého platí aj zákaz vychádzania. Máme teda na Slovensku opäť mestá duchov a vyľudnené ulice? Overiť sme si to boli priamo v teréne.

Žiadne prázdne ulice

V podvečerných hodinách sme navštívili centrum Košíc. Nálada v metropole východu zákaz vychádzania veľmi nepripomínala. Zatiaľ čo obchodné centrá boli poloprázdne, v centre panovala veselá atmosféra.

Aj keď Košice vianočné trhy zatiaľ odložili a stánky sú stále zatvorené, z návštevníkov majú radosť aspoň podniky, ktoré môžu aj v lockdowne fungovať cez výdajné okienka.

Pred viacerými podnikmi to počas našej návštevy poriadne žilo. Z kaviarní a reštaurácií znela vianočná hudba a Vianociam prispôsobili aj svoju ponuku. Pred prevádzkami postávali skupinky mladých aj starších ľudí, rozprávali sa a popíjali.

Aká nálada panovala v centre Košíc si pozrite vo videu.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Centrum Košíc počas lockdownu
9
Galéria

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM