han Krimi

Muž z východu Slovenska doplatil na vzrušenie: Skončil so stiahnutými gaťami a bez PEŇAZÍ!

Bolo mu to treba? V Humennom si dve ženy vyhliadli muža s nekalým úmyslom. Pod zámienkou sexuálneho uspokojenia ho vylákali z krčmy, kde ho však okradli.

Ilustračný obrázok k článku Muž z východu Slovenska doplatil na vzrušenie: Skončil so stiahnutými gaťami a bez PEŇAZÍ!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

O netradičnom prípade informovala televízia JOJ na svojom webe noviny.sk.

Poškodený sa nachádzal v krčme pri železničnej stanici v Humennom, kde sa na neho „nalepili“ dve tíndežerky. Tie ho vylákali von s tým, že mu poskytnú sexuálne služby. K ničomu však nedošlo, pretože ho okradli o 450 eur a nechali ho na ulici so stiahnutými nohavicami. Mali aj komplica, 28-ročného Humenčana.

„Mladšia zo žien vylákala poškodeného vonku z pohostinstva pod zámienkou sexuálneho uspokojenia, kde ich už vonku pred pohostinstvom čakala druhá žena a obvinený,“ uviedol hovorca KR PZ PO Daniel Džobanik pre noviny.sk.

Ďalšie aktuálne témy

Putovali za mreže

Z peňazí sa však trojica dlho neradovala, pretože všetci skončili v rukách mužov zákona.

​„Obvineniu z trestného činu krádeže čelí trojica páchateľov – dve ženy z Trebišova vo veku 18 a 19 rokov a 28-ročný Humenčan. Poškodený Hažínčan bol podľa polície pod vplyvom alkoholu,“ píše portál JOJ-ky.

„Obvinený bol sudkyňou vzatý do väzby z obavy, že by v trestnej činnosti mohol pokračovať,“ vyjadrila sa k incidentu Ivana Petrufová, hovorkyňa súdov v Prešovskom kraji. Ako uvádza TV JOJ, voči rozhodnutiu podal obvinený muž sťažnosť, verdikt právoplatný nie je a vo veci bude konať Krajský súd v Prešove. „Sťažnosť ale nemá odkladný účinok. Muž tak putoval zo súdu rovno za mreže vyšetrovacej väzby,“ stojí v závere správy.

FOTO: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM