han Politika

Matovič privítal pápeža dvojslovným statusom: Potom to SCHYTAL od ľudí v komentároch!

V nedeľu popoludní pristál na bratislavskom letisku pápež František a vzácnu návštevu vítala prezidentka s delegáciou a biskupmi.

Ilustračný obrázok k článku Matovič privítal pápeža dvojslovným statusom: Potom to SCHYTAL od ľudí v komentároch!
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Líder OĽANO Igor Matovič ku významnej návšteve napísal krátky status na sociálnu sieť. Na tom by nebolo nič zlé, keby to nepoňal „familiárnym“ spôsobom.

Veľký a vrúcny potlesk sa ušiel hlave cirkvi už pri pristávaní lietadla a ešte väčší zaznel na Letisku Milana Rastislava Štefánika vo chvíli, keď sa objavil vo dverách lietadla. Ako prvá ho na slovenskej pôde privítala prezidentka Zuzana Čaputová. Tá ho sprevádzala aj na ploche letiska, kde pápeža vítali Boris Kollár, Eduard Heger, Matúš Vallo a biskupi.

Lenže, iný spôsob zvolil niekdajší premiér Slovenska a aktuálne minister financií Igor Matovič. „Vitaj, Padre,“ píše sa v príspevku lídra hnutia OĽANO.

Ktovie, či to myslel ako vtip alebo posmešok. Jedno je však isté, v komentároch pod statusom mu mnohí diskutujúci vytkli nie príliš taktný príspevok. „Vám fakt chýba kúsok slušnosti,“ píše sa v jednom z komentárov. „Svätého Otca sa dá privítať aj s úctou,“ komentuje ďalší diskutujúci či: „Opäť raz čisté dno hlúpych statusov.“ Za necelú hodinu získal príspevok 3 tisíc lajkov.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Vitaj, Padre

Posted by Igor Matovic on Sunday, September 12, 2021
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM