Ľubomír Hudačko Krimi

Márii spôsobil desivú smrť: Volodymyr opísal, ako dievča škrtil a pripravil o život

Krutá spoveď Volodymyra sa nečíta ľahko. Študentka Mária si šialené okamihy, ktoré opísal jej vrah vytrpela do posledných chvíľ života.

Ilustračný obrázok k článku Márii spôsobil desivú smrť: Volodymyr opísal, ako dievča škrtil a pripravil o život
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Slovenskom otriasla otrasná vražda študentky Márie († 21), ktorá podľa portálu čas.sk prišla o život brutálnym spôsobom. Volodymyr (22) pred vyšetrovateľmi aj sudcom detailne opísal, čo predchádzalo momentu, keď vstúpil do jej izby.

Kamery ho zachytili, ako vchádza do budovy krátko pred 12. hodinou.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Ako vypovedal aj pred vyšetrovateľom, poriadne ho nahnevalo, že mu nebohá Mária, ktorá skúšku spravila, nedala odpísať. Následne ju začal kontaktovať a chcel si to s ňou vydiskutovať zoči-voči.

Čo ho nahnevalo

„Uviedol, že ho rozhnevalo, že poškodená mu neodpisovala, keď ju žiadal o pomoc prostredníctvom telefonátu, nevšímala si jeho správy,“ uvádza sa v súdnom uznesení, ktoré má Nový Čas k dispozícii. Na izbe došlo medzi k hádke, pri ktorej Volodymyr skočil na obeť a začal ju dusiť oboma rukami.

Zostaňte u nás, máme ďalšie nové správy:

„Najprv ju škrtil na posteli a keď ju pustil, poškodená začala kričať a brániť sa, poškrabala ho na krku, načo ju obvinený položil na zem, oboma rukami ju začal dusiť na krku, kým sa prestala brániť a nič nevravela,“ píše sa o desivých detailoch vraždy v bratislavskom internáte v súdnom uznesení.

Sám sa priznal

Po pár dňoch sa podľa portálu čas.sk išiel sám priznať na políciu. Tam tvrdil, že trpí psychickou poruchou a opakovane sa liečil po smrti otca na psychiatrii.

„To, nakoľko choroba ovplyvnila jeho schopnosť uvedomovať si realitu, budú teraz skúmať súdni znalci. V súčasnosti ho však ochorenie neuchránilo pred väzbou a hrozí mu 15 až 20 rokov,“ spresnil na záver Nový Čas.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM