Magazín

Mamička šokovala ľudí: Počas nákupu nasadila dcére PUTÁ a svoj čin takto OBHAJOVALA

Istá mamička sa vybrala do supermarketu so svojou malou dcérkou. Tú najprv posadila do nákupného košíka a potom jej cez rúčku pripevnila ružové putá. Jej počin vyvolal búrlivé reakcie.

Ilustračný obrázok k článku Mamička šokovala ľudí: Počas nákupu nasadila dcére PUTÁ a svoj čin takto OBHAJOVALA
Zdroj: TikTok/alexishealth

Deti sú prirodzene neposedné a zvedavé. Niekedy stačí malá nepozornosť a hneď im hrozí nebezpečenstvo. Istá mamička však stráženie svojej ratolesti posunula na iný level. Alexis si totiž nevie vynachváliť akési mäkučké ružové putá. Tie nasadzuje svojej dcérke počas nákupov a dievčatko tak má stále pod kontrolou. Mladá mamička sa priznala, že ich používa aj pri iných aktivitách.

Vyzerám ako bláznivá, ale…

Všetko si to natočila a uverejnila na TikToku: „Som unavená, že svet je taký (zlý – poz. red.), ale nikdy ma neprestane baviť ochraňovať svoje dievčatko. Vyzerám ako bláznivá matka. Túto vecičku však milujem.“

Jej video má už teraz viac ako 16 miliónov vzhliadnutí a veľmi rýchlo stihlo rozdeliť spoločnosť na dva tábory. Zatiaľ čo niektorí ľudia v komentároch neskrývajú zdesenie, iní jej za nápad tlieskajú a chcú vedieť, kde by si tiež mohli zaobstarať takú „vecičku“ pre svoje dieťatko.

Poistka pred únosom

Po spŕške negatívnych komentároch sa Alexis rozhodla, že ozrejmí dôvod svojho správania: „Takže, ak patríte k tým, čo si myslia, že by to nikdy neurobili, venujte mi chvíľu pozornosti,“ rozhovorila sa v ďalšom videu.

Mladá mamička následne začala ukazovať a popritom komentovať desivé videá unesených detí. Únosy sa neodohrali pod rúškom tmy, ale v nákupných centrách: „Na videu vidieť babičku, ktorá stráži deti. Cudzinec sa zamaskuje a bez varovania jej vytrhne najmladšie dieťa, trojročné dievčatko. Prekvapená žena ho prenasleduje a necháva dvojčatá zmätené a samé.“

Alexis poznamenala, že takéto vodítko môže zabrániť podobným situáciám. VIDEO, ktoré rozdelilo spoločnosť, si môžete prezrieť na TikToku TU.

Vedeli ste, že takáto „detská poistka“ môže byť aj nebezpečná? Článok pokračuje na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM