ELA Krimi

SaS vo veľkom žiali! Nehodu v luxusnom aute neprežil okresný predseda strany

V piatok (10. septembra) podvečer sa v katastri Dolného Kubína stala tragická dopravná nehoda, ktorú napokon neprežil vodič Lamborghini.

Ilustračný obrázok k článku SaS vo veľkom žiali! Nehodu v luxusnom aute neprežil okresný predseda strany
7
Galéria
Zdroj: HaZZ

Ako na sociálnej sieti informoval Hasičský a záchranný zbor SR, luxusné športové auto sa zrazilo so Škodou Fabia. Za volantom športiaka sedel okresný predseda SaS z Námestova Pavol Matlák, uviedol to na webe portál tvnoviny.sk.

„V čase nehody sa v automobiloch nachádzali štyria účastníci, dvaja z nich utrpeli zranenia rôzneho rozsahu,“ informovali v piatok podvečer hasiči na sociálnej sieti.

Hasiči vyslobodili zranených ľudí z havarovaného vozidla pomocou hydraulického zariadenia. Poskytli im predlekársku prvú pomoc, na vozidlách urobili protipožiarne opatrenia a uniknuté prevádzkové kvapaliny zasypali sorbentom.

Na miesto udalosti smerovala aj posádka vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. Posádka Fabie si vyžiadala len ľahšie ošetrenie na mieste nehody.

Vodič (†39) Lamborghini tragickú nehodu neprežil, jeho spolujazdec skončil so zranením tváre v nemocnici. Sústrasť nad stratou vyjadrila na sociálnej sieti aj strana SaS. Pavol Matlák bol jej členom, pôsobil ako okresný predseda liberálov v Námestove .

S obrovským zármutkom sme prijali správu o tom, že nás opustil náš dlhoročný priateľ a člen Pavol Matlák. Pozostalej rodine a blízkym týmto vyjadrujeme našu úprimnú sústrasť. Odpočívaj v pokoji, Paľko 🕯

Posted by Sloboda a Solidarita on Saturday, September 11, 2021
Nehoda pri Dolnom Kubíne
7
Galéria
Zdroj: HaZZ
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM