Magazín

Letný horoskop LÁSKY: KTO nájde osudového partnera, flirt a koho čaká rozchod?

Astrológovia veria, že leto 2024 bude pre niekoho romantické, zmyselne dráždivé, zábavné aj poriadne dramatické. Pozrite sa vopred, čo letný horoskop nachystal aj vám.

Ilustračný obrázok k článku Letný horoskop LÁSKY: KTO nájde osudového partnera, flirt a koho čaká rozchod?
Zdroj: pixabay.com , pixabay.com , pixabay.com

Leto nie je len obdobím slnka, dovolenky či oddychu, ale aj lások, flirtovania a nadväzovania nových známostí. Chcete vedieť, čo vás čaká nasledujúce dni, týždne či mesiace?

Astrologička Stina Garbis sa domnieva, že romantická Venuša v horúcich mesiacoch poznačí hneď niekoľko znamení zverokruhu. No ozve sa aj Mars a jeho vplyv pocítite možno aj vy.

1) BARAN

Temperamentné znamenie zverokruhu čaká vzrušujúce až horúce leto. Pozor na 2. júla, tento deň budete spoločenskejší a charizmatickejší a preto by ste to mali využiť. „Aj keď možno túto sezónu nestretnete lásku svojho života, všetky vaše dobrodružstvá budú jedným veľkým zábavným úletom,“ informuje o tom Bustle.

No v prípade novej lásky to nemusí byť tak jednoznačne komplikované. Najväčšie šance sa črtajú v júli. Na pozore by sa mali mať partneri ohnivého znamenia: „Toto bude leto, na ktoré nezabudnú, a to isté platí, ak sú už vo vzťahu. Júlové sparné horúčavy znovu zapália ohnivú iskru, vďaka ktorej budete mať pocit, že ste sa s partnerom práve stretli.“

2) BÝK

Ak ste single a túžite po pevnom a stabilnom vzťahu, leto 2024 bude tou najlepšou voľbou: „Býk bez partnera či partnerky môže konečne nájsť solídnu a spoľahlivú polovičku, tá doplní ich uzemnenú povahu,“ a ako pripomína astrologička Stina Garbis, môže to byť osoba, ktorú dobre poznáte. Nečudujte sa, ak ju stretnete v neočakávanej a vôbec nie romantickej situácii. Aj o tom je život. Idete do toho?

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM