Aktualizované Zo zahraničia

KURIOZITA DŇA: Žena počas letu predstierala pôrod! Po pristáti z lietadla ušli migranti

Poriadne kuriózny prípad vyšetruje španielska polícia. Lietadlo muselo núdzovo pristáť. Lekári potvrdili, že žena tehotenstvo iba predstierala.

Ilustračný obrázok k článku KURIOZITA DŇA: Žena počas letu predstierala pôrod! Po pristáti z lietadla ušli migranti
Zdroj: Pixabay.com , Pixabay.com / CC0 1.0

Španielske úrady pátrajú po 14 osobách, ktoré v stredu ušli z lietadla po núdzovom pristátí na barcelonskom letisku El Prat. TASR správu prevzala z agentúry AFP a webovej stránky denníka El Mundo.

Núdzové pristátie

Stroj leteckej spoločnosti Pegasus s 288 pasažiermi smeroval z marockej Casablancy do Istanbulu v Turecku. Technický personál na letisku El Prat zaznamenal v stredu okolo 4.30 h ráno miestneho času (3.30 h SEČ) žiadosť o núdzové pristátie, píše El Mundo.

Jedna z pasažierok údajne začala rodiť.

Prečítajte si tiež

Zámienka na útek

Letisko lietadlu povolilo pristáť a k lietadlu dorazili príslušníci polície a zdravotníci. Keď sa tehotnú ženu usilovali previezť do sanitky, lietadlo opustilo 27 ľudí a pokúsili sa utiecť.

Policajti 14 migrantov vrátane „tehotnej“ ženy zadržali. Päť z nich sa dobrovoľne vrátilo na palubu, voči ôsmim ďalším úrady začali proces deportácie. Zvyšné osoby sú na úteku a je po nich vyhlásené pátranie.

Ženu previezli do nemocnice, zdravotníci však jej tehotenstvo nepotvrdili. Bola preto zadržaná za občiansku neposlušnosť.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie lákavé články

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM