Monika Hanigovská Magazín

Ktorí ľudia sú NAJPRÍŤAŽLIVEJŠÍ? Podľa ZVEROKRUHU je to táto PÄTICA znamení

Existujú ľudia, ktorí dokážu druhých k sebe pritiahnuť ako magnet. Sú nositeľmi prirodzenej príťažlivosti. Ste medzi nimi tiež?

Ilustračný obrázok k článku Ktorí ľudia sú NAJPRÍŤAŽLIVEJŠÍ? Podľa ZVEROKRUHU je to táto PÄTICA znamení
Zdroj: pixabay.com

Každý z nás je niečím výnimočný. No niektoré znamenia zverokruhu vyžarujú viac príťažlivosti, ako tie ostatné. Za ktorými sa otáčame najčastejšie?

1. Škorpión (23. október – 22. november)

Prečo sú vo vašich očiach tak neodolateľní? Je to pre ich tajomnosť. Tá vás k nim priťahuje ako magnet. Ľudia v znamení Škorpióna to však nerobia úmyselne, majú to akosi v krvi.

„Sú známi ako intenzívni a tajomní ľudia, ktorí otriasajú vaším svetom a potom vás nechajú na kraji cesty s otázkou, čo sa stalo. Jeho temná a tajomná stránka priťahuje ostatné znamenia zverokruhu,“ opisuje Infobae.

Ďalšia žiaduca vlastnosť je ich vášeň pre presviedčanie. Títo ľudia sa neboja povedať svoj názor a vždy budú bojovať za to, čo považujú za správne. Na druhej strane patria medzi najkomplikovanejšie znamenia zvieratníka. Aj keď im najmenej rozumiete, stále vás priťahujú!

2. Váhy (23. september – 22. október)

Váhy sú príťažlivé pre svoju citlivosť. Sú to diplomatickí ľudia, ktorí hľadajú rovnováhu a harmóniu. Sú veľmi empatickí a vedia sa vcítiť do ľudí. Váhy sú často bútľavými vŕbami a v ich prítomnosti pociťujete pohodu a vnútorné vyrovnanie.

3. Býk (21. apríl – 20. máj)

Do rebríčka atraktivity sa dostal aj Býk. Ľudia v tomto znamení vynikajú úspechom a to ich robí neodolateľnými v očiach druhých: „Sú pokorní, ale odhodlaní uspieť a pre svoju vytrvalosť a tvrdohlavosť bývajú vynikajú v akomkoľvek odvetví.“ Toto zemské znamenie je veľmi pôžitkárske, miluje pohodlie a pekné veci, a to s radosťou dopraje aj najbližším.

4. Baran (21. marec – 20. apríl)

Stojí pred vami vášnivý, impulzívny, rozhodný a nezávislý človek? Je pravdepodobné, že ste spoznali Barana. On či ona totiž vie presne, ako druhého očariť!

„Sú sebavedomí, tvrdohlaví, vyžadujú neustály pohyb a neboja sa ísť si v živote za tým, čo chcú. Prudká vášeň, ktorú nesú, ich robí neodolateľnými pre ostatné znamenia zverokruhu,“ pripomína tamojší portál.

5. Lev (23. júl – 22. august)

Asi nikoho veľmi neprekvapilo, že najatraktívnejšie znamenia zverokruhu uzatvára Lev. Toto ohnivé znamenie si vás získa šarmom.

Milujú byť za každú cenu stredobodom pozornosti a preto vám s nimi nuda nehrozí! Je to očarujúce znamenie, no dokáže mať manipulatívne sklony.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM