red . Krimi

Krvavý večer v Trenčíne: Transvesista dobodal iba 17-ročné dievča

Muž prezlečený za ženu údajne vybehol spoza kríkov a dievča zozadu trikrát bodol do chrbta.

Ilustračný obrázok k článku Krvavý večer v Trenčíne: Transvesista dobodal iba 17-ročné dievča
Zdroj: Unsplash.com

Len 17-ročné dievča čelilo v piatok večer brutálnemu útoku, ktorý ju s vážnymi zraneniami dostal do nemocnice. Informuje o tom portál tvnoviny.sk.

Mladej žene pomáhali leteckí záchranári. Informovala o tom v sobotu na sociálnej sieti Vrtuľníková záchranná zdravotná služba (VZZS) Air – Transport Europe.

„Po stabilizovaní základných životných funkcií dievča z Fakultnej nemocnice v Trenčíne letecky previezli do vyššieho zdravotníckeho zariadenia – Univerzitnej nemocnice Bratislava – Ružinov,“ uviedli leteckí záchranári.

Prijatie pacientky potvrdila aj Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB). „Môžeme potvrdiť, že Univerzitná nemocnica Bratislava prijala spomínanú pacientku. Vzhľadom na to, že ide o maloletú osobu, nebudeme poskytovať bližšie informácie k jej zdravotnému stavu,“ uviedla hovorkyňa UNB Eva Kliská.

Útok sa odohral pred 21. hodinou na Električnej ulici v Trenčíne. Muž mal vybehnúť z kríkov a dievča trikrát bodnúť do chrbta. „Čepeľ len tesne minula pľúca a srdce, zlomila sa a ostala zapichnutá v tele dievčaťa. To sa ešte s vypätím posledných síl snažilo pred útočníkom utiecť,“ informuje portál.

Dievčina je v nemocnici a je mimo ohrozenia života. Podľa informácií TV Markíza páchateľa policajti krátko po čine zadržali. Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM