TOS Lifestyle

Kráska začala s erotikou na OnlyFans: Netušila, že prvým fanúšikom bude jej nevlastný OTEC

Tvorkyňa obsahu pre dospelých na OnlyFans priznala traumu zo zistenia, že jej fanúšikom číslo jedna sa stal jej nevlastný otec.

Ilustračný obrázok k článku Kráska začala s erotikou na OnlyFans: Netušila, že prvým fanúšikom bude jej nevlastný OTEC
Zdroj: Instagram.com/TailaMaddison

„Zničila som mame manželstvo,“ uviedla prostredníctvom TikTok videa Austrálčanka, ktorá si zarába tvorbou obsahu pre dospelých na platforme OnlyFans.

Toto ho prezradilo

Ako zistila, že jej fanúšikom, a vôbec prvým, bol jej nevlastný otec? Rovnakú prezývku používal aj na TikToku a táto platforma ju upozornila na sledujúcich, ktorých má aj vo svojich telefónnych kontaktoch.

Keď si prešla celý zoznam kontaktov v mobile, možnosti sa zúžili na šesť ľudí. Jej vnútorný pocit to tipoval práve na nevlastného otca.

Konfrontovala ho s tým, že vie kto je. Keď to prepuklo, jej mama sa ho okamžite zbavila. Manželstvo sa ocitlo v troskách.

Minul 2-tisíc dolárov

Austrálčanka teraz upozorňuje ostatných tvorcov obsahu pre dospelých, aby počítali s tým, že je dosť pravdepodobné, že ich sleduje aj niekto z ich školy, fitka kam chodia, alebo z pracoviska či dokonca aj niekto z rodiny.

„Môj nevlastný otec ma dva mesiace sledoval, ako mám sex s partnerom," zhrnula šokujúci príbeh žena s tým, že mal dokonca špecifické požiadavky a za tú dobu jej „zarobil“ 2 000 dolárov. Zablokovala si ho na všetkých platformách.

Na sociálnych sieťach si však veľa komentujúcich jej skúsenosť myslí, že vzhľadom na to, čo robí, ju zrejme také niečo do rozpakov len tak nedostane. Majú pocit, že pozornosť vďaka svojmu príbehu si, naopak, užíva.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM