TOS Lifestyle

Krainová pobavila celé Česko: Podľa niektorých je toto NAJVTIPNEJŠÍ instagramový príspevok!

Postarala sa česká modelka Simona Krainová o ten najlepší a najoriginálnejší príspevok na Instagrame?

Ilustračný obrázok k článku Krainová pobavila celé Česko: Podľa niektorých je toto NAJVTIPNEJŠÍ instagramový príspevok!
Zdroj: instagram.com/simonakrainova

Toľko srdiečok nezaznamenala ani jedna jej fotografia v plavkách. Česká topmodelka Simona Krainová na Silvestra pobavila a nielen svojich fanúšikov.

Na Instagram zavesila svoje fotky s ikonickým hollywoodskym hercom Sylvestrom Stallonem a dvojzmyselnými slovami: „Tak ja som už Silvestra mala, čo vy? Ako ho strávite?“

Pobavila aj známe tváre

„Robíš si pr*el? Wow,“ zareagoval známy český moderátor Leoš Mareš. Prestať sa smiať nevedela ani česká herečka Alica Bendová a ďalšie známe či menej známe tváre.

Článok pokračuje pod fotografiou.

„Za mňa najlepší a najoriginálnejší príspevok na Instagrame vôbec!“ napísala Michaela a stovky užívateľov s ňou súhlasia. Aj podľa niektorých ďalších komentujúcich ide o jeden z najvtipnejších príspevkov.

Čo medzi nimi bolo?

Krainová ho na sociálnych sieťach použila už aj v minulosti. A vždy zafunguje. V podstate by niečo podobné mohol použiť ktokoľvek, kto má fotku s týmto hercom, avšak česká topmodelka s ním v minulosti reálne randila.

Stretávali sa začiatkom deväťdesiatych rokov, keď bol Stallone na vrchole svojej kariéry. Spočiatku tvrdila, že boli len kamaráti.

„Tak dlho na mňa pozeral, až poslal bodyguarda s odkazom, že sa chce so mnou zoznámiť. Lietal potom za mnou po Paríži, pozýval ma na večeru s Eltonom Johnom, posielal mi kvety… Usilovne ma balil,“ uviedla však v nedávnom rozhovore pre Idnes.cz. Dôvodom, prečo to nevyšlo, mala byť jeho panovačnosť.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM