Monika Hanigovská Magazín

Kaderníci ukázali TOP ÚČESY na rok 2023: Tieto trendy z vás spravia kráľovnú!

Sú tu trendy, ktoré potešia milovníčky krátkych aj dlhých vlasov. Tohtoročné najmódnejšie účesy vyzdvihujú krásu, no sú aj praktické.

Ilustračný obrázok k článku Kaderníci ukázali TOP ÚČESY na rok 2023: Tieto trendy z vás spravia kráľovnú!
10
Galéria

Túžite po zmene? Prirodzené, odvážnejšie no i praktické pre ženy, ktoré sú neustále v pohybe. To je škála účesov, ktoré ovládnu rok 2023. Všetky majú ale niečo spoločné – hitom tohto roka je objem!

1) Ako pohyb motýlích krídel

Chcete si nechať ostrihať vlasy, ale nie na príliš krátko? Vyskúšajte prevzdušnený účes, ktorý pripomína pohyb motýlích krídel. Kaderník vám ponechá kratšie vlasy okolo tváre, zatiaľ čo dlhšie pramene ostanú v pôvodnej dĺžke. Účes pôsobí prevzdušnene, akoby vlasy okolo tváre poletovali.

Účes je vhodnejší aj pre mastnejšie vlasy, vytvára efekt vzdušného looku. „Tento strih môže vyskúšať ktokoľvek, ale najlepšie vynikne na jemne vlnitých alebo kučeravých vlasoch,“ prezradila pre portál Hair.com Sunnie Brook, ktorá je odborníčka na horúce vlasové novinky.

2) Mäkký bob

Vlasy zostrihnuté po plecia nemusia pôsobiť nudne, no naopak, veľmi štýlovo. Skúste mäkký bob. Je voľnejší a štruktúrovanejší, ako klasický bob. No aj v tomto prípade platí, že účes vynikne o čosi viac na prirodzene vlnitých vlasoch, dodá im správnu textúru.

3) Ofinka ako rozviata záclona

Krásne rozžiari tvár, zvýrazní oči, dodá vlasom správne ukončenie – a čo je najlepšie, pristane každej žene! No pozor, nie je ofinka ako ofinka. Správne zvolená „záclonová ofinka“ má pôsobiť harmonicky. Skúsený kaderník by mal vrchné vlasy nielen rozdeliť na dve strany a zastrihnúť, ale vybrať najvhodnejšiu dĺžku.

Malú zmenu s veľkým efektom si zamilovala modelka Gigi Hadid či napríklad speváčka Selena Gomez.

Ďalšie top účesy nájdete na druhej strane!

FOTO: TOP účesy tohto roka
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM