Monika Hanigovská Magazín

KABELKA nie je len o štýle či cene: Jej UCHOPENIE o vás veľa prezradí!

Povinná výbava každej ženy, kabelka. Jej držanie o vás prezradí viac, než si myslíte. Ako ju nosíte?

Ilustračný obrázok k článku KABELKA nie je len o štýle či cene: Jej UCHOPENIE o vás veľa prezradí!
Zdroj: instagram.com/noorieana , instagram.com/lindsey_isla , instagram.com/sydney_sweeney

Kabelky v ustálenej podobe sú súčasťou dámskeho šatníka už niekoľko storočí. Značky ich chŕlia v rôznych tvaroch, veľkostiach a farbách. To všetko preto, aby podčiarkli štýl majiteľky a uspokojili jej potreby.

Vedeli ste však, že to, ako ju držíte prezrádza dosť o vašej osobnosti? Ako s ňou najčastejšie kráčate?

Cez jedno rameno, taška sa voľne pohybuje

Ak nosíte kabelku cez rameno, zdá sa, že necítite potrebu sa za niečo skrývať. „Obraz, ktorý prezentuje, je obrazom sebadôvery a sebaistoty, pretože predná časť vašej postavy je odhalená bez prekážok. Vyžaruje tiež nádych praktickosti, funkčnosti a sebestačnosti, pretože ruky nositeľa sa môžu voľne zapojiť do čohokoľvek, čo im deň prinesie,“ informuje Style Coaching Institute. V prípade, že popritom klesajú aj línie ramien, je možné, že majiteľka tohto kúsku je uvoľnená a v dobrej nálade.

Krížom cez telo

Obľúbili ste si nosenie kabelky krížom cez telo? Odborníci sa domnievajú, že pre jeho nositeľku je to akási tichá obrana pred okolím. Legendárny módny fotograf Bill Cunningham raz povedal, že móda je brnenie, ktoré prežije realitu každodenného života.

Majiteľka takto nosenej kabelky sa pripravila vopred na nástrahy, ktoré prináša sám život. „Neistý človek sa takto cíti o niečo sebavedomejšie a je pripravený prijať výzvy dňa. Ruky má voľné, veci sú v bezpečí, takže sa nemusí báť,“ píše portál.

Nosíte ju inak? Pozrite sa na druhú stranu.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM