Monika Hanigovská Magazín

VZÁCNA návšteva z Hollywoodu: Johnny Depp príde na Slovensko! Má prehnané POŽIADAVKY?

Uznávaný hollywoodsky herec Johnny Depp sa ukáže na Slovensku! Predstavte si, že bude bývať v malej dedinke. Práve tam odštartuje hudobnú šou!

Ilustračný obrázok k článku VZÁCNA návšteva z Hollywoodu: Johnny Depp príde na Slovensko! Má prehnané POŽIADAVKY?
Zdroj: instagram.com/johnnydeppoffical__ , instagram.com/johnnydepp

Johnny Depp sa predstaví 20. júla vo Zvolenskej Slatine s hudobnou kapelou Hollywood Vampires v zložení Tommy Henriksen, Alice Cooper a Joe Perry. No už teraz prenikla na verejnosť správa o tom, aký program skupinu čaká a aké si stanovili požiadavky.

Hollywoodsku hviezdu, 59-ročného filmového herca a talentovaného hudobníka ubytujú vo Vígľašskom zámku a zabezpečia mu samostatnú obývačku pri pódiu.

Donesie si ochrankárov

„Už sme tu mali aj iné hviezdy, takže nás požiadavky Johnnyho Deppa neprekvapili. Donesie si 5 vlastných ochrankárov, ktorí budú spolupracovať s našimi. Tí musia hovoriť po anglicky. Je pravda, že sme nerobili ešte koncert filmovej hviezdy, čiže v tomto je to pre nás nové,“ uviedol organizátor Ján Poliak pre Nový čas.

Pohostia ho slovenským jedlom

Organizátor uviedol, že občerstvenie dovezú najmä zo zahraničia, ale plánujú ho pohostiť aj slovenským jedlom. „Určite bude môcť ochutnať tradičný slatinský chlieb a máme tu aj najstaršiu bryndziareň, takže bryndzu, syry či halušky,“ vyzradil na záver organizátor.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM