TOS Lifestyle

Je TÁTO novinka s Cageom najstrašidelnejší film desaťročia? U ľudí vraj vyvoláva paniku i PLAČ

Podľa viacerých hodnotení ide o majstrovské hororové dielo.

Ilustračný obrázok k článku Je TÁTO novinka s Cageom najstrašidelnejší film desaťročia? U ľudí vraj vyvoláva paniku i PLAČ
Zdroj: Youtube.com/60minutes , Unsplash.com

Filmová novinka s názvom Longlegs ešte nebola uvedená v kinách. To ju čaká v priebehu júla. No od tých, ktorí si snímku už v predstihu mohli pozrieť, idú takmer výlučne pozitívne komentáre. Od filmových kritikov sa v skratke dočkala veľkého uznania.

Panika aj plač

Podľa komentárov, ktoré zanalyzoval server Unilad, zostali mnohí ľudia po jej zhliadnutí mimoriadne vydesení a padli v nich aj slová ako panika a plač.

Čo je to teda za film, ktorý už teraz niektorí onálepkovali ako majstrovské dielo hororového žánru?

Longlegs „tancuje“ medzi medzi policajným trilerom a doslova pekelným hororovým príbehom. O réžiu aj scenár sa postaral Oz Perkins a v hlavnej úlohe sa predstavil Nicolas Cage, ktorého mnohí televízni diváci majú spätého s úplne iným typom filmov a mnohí mu v jeho hereckej kariére vyčítajú jednotvárnosť.

O čom je tento film?

Tentoraz si zahral v americkej hororovej snímke nepolapiteľného sériového vraha. Jeho prípad pridelili mladej agentke FBI Lee Harkerovej, ktorú si zahrala Maika Monroe.

„Ako prípad naberá zložité obrátky a objavujú sa dôkazy o okultizme, Harkerová objaví osobné spojenie s nemilosrdným vrahom a musí pretekať s časom, aby ho zastavila skôr, než pripraví o život ďalšiu nevinnú rodinu,“ opisuje platforma čsfd.cz.

Trailery bez Cagea

Zaujímavosťou je, že autori sa rozhodli v ukážkach k filmu Nicolasa Cagea takpovediac schovať. Vôbec sa v nich nevyskytuje, použili len jeho hlas.

„Rozhodnutie neukázať Nicolasa Cagea v traileri, ale len použiť jeho hlas, z ktorého doslova mrazí, je absolútne fascinujúce,“ ocenil jeden z komentujúcich oficiálny trailer k filmu.

„Pre tých, čo nevideli (zatiaľ) všetky 4 trailery, neodporúčam ich sledovať niekedy po 23.00 ako v mojom prípade, pretože nemusí každému ich až veľmi uveriteľná atmosféra sadnúť a tiež by ste nemuseli vôbec zaspať…“ upozorňuje ďalší.

Foto: ilustračné/archív

Zdroj: youtube

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM