TOS Lifestyle

Hospodár Martin z Farmy: Moji NAJNEOBĽÚBENEJŠÍ súťažiaci? Jedným z nich je Ibi Maiga!

Hospodár Martin, bez ktorého si diváci nevedia reality šou Farma predstaviť, prezradil svoju odmenu za účinkovanie a ukázal na najneobľúbenejších farmárov.

Ilustračný obrázok k článku Hospodár Martin z Farmy: Moji NAJNEOBĽÚBENEJŠÍ súťažiaci? Jedným z nich je Ibi Maiga!
Zdroj: Instagram.com/Farma.Markíza , TASR/František Iván

Hovorí vám niečo meno Lukáš Stanislav? Mnohým určite áno, po účinkovaní vo Farme 12 sa stal úspešným slovenským youtuberom. Jeho partnerkou je Xénia Gregušová, víťazka toho istého ročníka Farmy.

Do svojej relácie Hovor alebo papaj pozval neodmysliteľnú súčasť Farmy, ktorou je hospodár Martin. Ten mu prezradil niekoľko zaujímavosti o sebe a zo zákulisia tejto reality šou, o ktorých mnohí fanúšikovia netušili.

7-tisíc za projekt

Napríklad to, že jeho honorár za účasť v prvej Farme bol podľa jeho slov a prepočtov po odpočítaní nákladov len 1,50 eur na hodinu. Brigádnikovi, ktorý ho zastupoval v čase jeho neprítomnosti na jeho vlastnej farme, pritom platil 4 eurá.

Prezradil, že odmenu mu postupne zvyšovali. „Teraz som na 7-tisíc za projekt,“ odpovedal bez okolkov na otázku Lukáša, na akú sumu sa to vyšplhalo.

Martin Bagar pritom nie je „len“ postava hospodára v tejto reality šou, stal sa súčasťou kreatívneho tímu a pomáha s viacerými vecami okolo natáčania.

Najneobľúbenejší farmári

Bez problémov odpovedal aj na otázku, kto patrí medzi jeho najneobľúbenejších farmárov v rámci celej histórie Farmy. Spomenul Petra z nedávno skončenej 15. série, ktorého podľa Bagara nič nezaujímalo, len sa opíjal.

Z pamäte vylovil aj bývalého vojaka z jedného z prvých ročníkov Farmy, ktorý použil podľa neho inú súťažiacu ako svoj štít pred problémovým koňom.

„Ibrahim Maiga! Ja som ho mal ako herca strašne rád, no na Farme som zostal sklamaný. Prejavoval sa tam, ako sa prejavoval,“ označil ešte známeho Slováka malijského pôvodu.

Hospodár potvrdil v internetovej relácii Hovor alebo papaj aj to, že bude Farma 16 a s najväčšou pravdepodobnosťou bude jej súčasťou opäť aj on.

Moderátora, ale aj mnohých sledujúcich však jednou informáciou, ktorá sa netýka reality šou, poriadne prekvapil. O čo ide?

Článok pokračuje na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM