han Magazín

Gáboríkovci sú už ŠTYRIA, tešia sa z druhej princezničky: Po pôrode ju všetkým UKÁZALI!

Sú šťastím bez seba! Marián a Ivana Gáboríkovci sú už dvojnásobnými rodičmi. Do rodinky im pribudla druhá princezná, ktorej dali opäť netradičné, ale krásne meno.

Ilustračný obrázok k článku Gáboríkovci sú už ŠTYRIA, tešia sa z druhej princezničky: Po pôrode ju všetkým UKÁZALI!
3
Galéria

Takmer presne dva roky po narodení prvej dcérky Belly, majú známi manželia dôvod na nespútanú radosť. Ivana totiž priviedla na svet ďalšiu dcérku. Tá sa narodila 26. mája, kým pred dvomi niekdajšia špičková tanečníčka porodila 20. mája.

Pochválili sa

Marián s Ivanou sa okamžite s radostnou správou podelili so všetkými. Na sociálnych sieťach dokonca zverejnili aj prvé zábery ich druhého pokladu. „Vitaj v našom svete, drahá Leia,“ napísali manželia pod svoje dve fotografie, ktoré zavesili na Instagram. Čím vlastne aj prezradili ako sa ich druhý anjelik volá.

Po netradičnom mene, ktoré vybrali pre prvú dcérku, pokračujú v nastolenom trende aj pri druhej. Bella tak má mladšiu sestru, ktorá sa volá Leia.

Zaujímavé je, že len pár hodín predtým oslavovali druhé narodeniny Belly. Samozrejme, nechýbali fotky na sociálnych sieťach. Z toho je tak jasné, že Leia sa na tento svet vypýtala poriadne rýchlo.

Ďalšie aktuálne témy

Gáboríkovci sa tešia z druhej dcérky
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM