ELA Správy Rôzne

Ficovi nakopte r*ť a Pavlovi zakážte PRÍŠERNÚ tašku! REAKCIA Čaputovej valcuje internet

Český prezident Petr Pavel nie je žiaden suchár a škrobený muž, ktorý by vo funkcii hlavy štátu strácal zmysel pre humor. Práve naopak. A svojou ležérnosťou občas drása nervy bežným občanom.

Ilustračný obrázok k článku Ficovi nakopte r*ť a Pavlovi zakážte PRÍŠERNÚ tašku! REAKCIA Čaputovej valcuje internet
Zdroj: Facebook.com/Zuzana Čaputová

V rámci kampane pred prezidentskými voľbami stihol čapovať pivo, absolvoval turnaj v šípkach či balansoval na rehabilitačnom prístroji.

Preslávil FLANELKU

Dnes už český prezident Petr Pavel vyhral podľa politológov v očiach voličov aj práve tým, že sa snažil „poľudštiť“. A to nielen správaním, ale aj oblečením.

Protokol na oficiálnych návštevách bezchybne dodržiava, no ak to situácia dovolí, vojak a generál Armády Českej republiky vo výslužbe má rád ležérnosť.

Flanelová košeľa sa stala hitom v Česku práve vďaka Petrovi Pavlovi. Bola jeho symbolom, obliekla sa do nej jeho manželka, volebný štáb aj priaznivci. A daroval ju aj Zuzane Čaputovej.

S Čaputovou na Lešti

S Pavlom sa v stredu 7. mája stretla na Slovensku prezidentka Zuzana Čaputová, spolu navštívili Centrum výcviku Lešť. Hlavy štátov sa stretli s príslušníkmi mnohonárodnej bojovej skupiny NATO, ktorá v Lešti pôsobí od minulého roka pod velením českých vojakov.

Prezidenti hovorili neformálne aj so slovenskými a českými vojakmi, ktorí sú súčasťou zoskupenia a pozreli si aj ich techniku a vybavenie.

A neformálne bolo aj Pavlovo oblečenie. Pozornému oku neuniklo, že mal trochu nešťastne upravený golier košele.

Čo hovorí protokol? Ak sa do obleku alebo do saka nosí košeľa bez viazanky (uvoľnený, neformálny štýl), horný gombík košele je vždy rozopnutý. Zo všetkých komentárov na sociálnej sieti je ale jeden úsmevný.

Zakážte mu tašku a nakopte Fica!

„Paní prezidentko, moc prosím, až zas budete někde s naším panem prezidentem Pavlem, zkuste mu zakázat s sebou tahat tu příšernou olezlou černou sportovní tašku Slazenger, co koupil v Letňanech ve Sports Directu za 350 korun. Řekněte mu třeba "Peter, ty jsi teraz prezident, niemôžeš chodiť po světe s tou otrasnou taškou, veď čo si tí ludia pomyslia.“ Nebo tak něco. Moc děkuju, jste boží. Jo a Fica nakopte do řiti, dokud je čas,"

„Odkaz sme spolu prebrali. Pán prezident hovorí, že to bola dobrá kúpa,“ zareagovala vtipne prezidentka Čaputová cez svoj oficiálny účet a viacerí jej humor ocenili.

„Dôkaz, že je možné byť vtipný a predsa nikoho neuraziť. Hodné jej pozície, jedným slovom noblesa,“ píše jeden z komentujúcich a ďalší pridáva: „Táto kombinácia Čaputová a Pavel je úplne že top. Myslím, že v tomto smere sa nám lepšie stať nemohlo. Nech žijú!!!“

Petr Pavel a Zuzana Čaputová
6
Galéria

Info z prvej ruky ❤️ 🇸🇰 🇨🇿 ❤️

Posted by Zomri on Wednesday, June 7, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM