Rastislav Búgel Kultúra

Fanúšikovia SMÚTIA: Zomrela ďalšia hviezda legendárneho seriálu Beverly Hills 90210

Zomrel herec, ktorý zažiaril v množstve filmov a seriálov. Jeho herecký kolega to komentoval slovami, z ktorých puká srdce.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia SMÚTIA: Zomrela ďalšia hviezda legendárneho seriálu Beverly Hills 90210
Zdroj: Unsplash.com , Instagram.com/jonlindstrom

Vo veku 89 rokov zomrel umelec Nicholas Pryor. "Bohužiaľ musím oznámiť, že nás opustil velikán Nicholas Pryor. Nick bol výnimočný herec a ešte lepší priateľ. Zomrel 7. októbra 2024 obklopený svojou milujúcou rodinou,“ napísal na Instagrame Nicholasov kolega Jon Lindstrom.

Dojemné vyznanie

„Pre mňa bol jedným z najlepších priateľov, akých som kedy mal. Bol mojím mentorom, dôverníkom. Navyše patril k najzábavnejším ľuďom, s ktorými môžete dúfať, že strávite čas pri fľaši dobrého vína a pri skvelom jedle. Bude mi strašne chýbať," dodal herec.

Nicholas Pryor, vlastným menom Nicholas David Probst, sa narodil 28. januára 1935. Viac ako 60 rokov pôsobil vo filmovom a televíznom priemysle.

Hviezda filmov a seriálov

Zahviezdil v množstve filmov a seriálov. Za všetky spomeňme napríklad film Riskantné podnikanie, kde si zahral otca herca Toma Cruisa. V ďalších filmoch si zahral aj po boku Roberta Downeyho Jr. či Arnolda Schwarzeneggera.

Diváci si ho pamätajú aj ako hviezdu legendárneho seriálu Beverly Hills 90210, kde medzi rokmi 1994 až 1997 stvárnil postavu rektora Kalifornskej univerzity. Objavil sa aj v seriáli M.A.S.H., To je vražda, napísala či Doktorka Quinnová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM