Barbara Dallosová Správy Zo zahraničia

Dymiaci bežec baví internet: FAJČIL počas celého maratónu, no aj tak mal skvelý čas!

Netypický bežec dostal prezývku strýko Chan. Napriek tomu, že zlozvyku neodolal ani počas maratónu, výkon podal slušný.

Ilustračný obrázok k článku Dymiaci bežec baví internet: FAJČIL počas celého maratónu, no aj tak mal skvelý čas!
Zdroj: Twitter.com/LADbible

Obvykle sa stretávame s tým, že športovci sú zároveň priaznivcami zdravého životného štýlu. Je vo všeobecnosti známe, že pľúca fajčiarov dostávajú zabrať, čo môžu pocítiť napríklad pri väčšej fyzickej aktivite.

Strýko Chan

Presný opak ale dokázal čínsky bežec, ktorý si cigaretku neodpustil ani priamo na maratóne. A nie jednu. Počas švojho športového výkonu fajčil praktický celý čas. Na netypickom športovcovi píše portál LadBible.

Pochopiteľne, nechceme túto situáciu nijako zľahčovať a fajčiť počas maratónu rozhodne nie je dobrý nápad. Zábery sa však začali šíriť internetom a ľudia sa bavia. Identita bežca nie je známa, médiá ho nazývajú len strýko Chen.

Slušný výkon

Z fotiek je jasné, že nejde o žiadneho dvadsiatnika, ale o muža v strednom veku s prešedivelými vlasmi. Napriek cigarete v ústach strýko Chan pôsobí dojmom, že maratón zvláda ľavou zadnou a užíva si ho.

Podľa LadBible dokonca strýko Chan prešiel viac než 40 kilometrov za tri hodiny a 28 minút, čo je na dymiaceho bežca úctyhodný čas. Reakcie na seba nenechali dlho čakať a internet je, ako pri mnohých iných témach, rozdelený na dva tábory. Veľa ľudí sa na výstrednom bežcovi baví, iní však upozorňujú, že organizátori maratónov by podobné správanie mali zakázať.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM