TOS Zo zahraničia

Dvere do triedy nechala OTVORENÉ: Učiteľka sa natáčala pri SEXUÁLNYCH hrátkach s VIBRÁTOROM!

Učiteľka využila priestory základných škôl na natočenie porna. Čo na to polícia?

Ilustračný obrázok k článku Dvere do triedy nechala OTVORENÉ: Učiteľka sa natáčala pri SEXUÁLNYCH hrátkach s VIBRÁTOROM!
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Zastupujúca učiteľka sa natočila pri masturbovaní s vibrátorom v triede základnej školy a tiež na školských záchodoch. Informoval o tom portál WalesOnline, pričom svedkami udalostí boli priestory základných škôl v Cardiffe, hlavnom meste Walesu a v tamojšom regióne Rhondda Cynon Taf.

Otvorené dvere

Do porno aktivít zastupujúcej učiteľky neboli zapojené žiadne deti.

No jedno z videí bolo natočené v triede, kde nechala otvorené dvere. „Dobre, dvere sú otvorené. Nemám dovolené ich zavrieť, takže dnu môže v tejto chvíli vstúpiť doslova ktokoľvek,“ hovorí podľa WalesOnline na záberoch učiteľka.

„Som na školských záchodoch. Je tam len jedna toaleta pre zamestnancov, takže niekto pravdepodobne vojde,“ zaznie v ďalšom videu.

Reakcia polície

Portál WalesOnline má k dispozícii aj ďalšie dve videá, ktoré učiteľka natočila na školských záchodoch.

Polícia v južnom Walese uviedla, že si je vedomá správ o znepokojivom správaní učiteľky, avšak podľa hovorcu v rámci týchto udalostí nebol zistený žiadny trestný čin. Vec tak nechali na prešetrenie Rade pre zamestnancov vo vzdelávaní. Tá nechcela prípad komentovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM