han Krimi

DRSNÉ zábery tesne pred vraždou v Michalovciach: Žena utekala pred vrahom a kričala o pomoc

Polícia vyšetruje vraždu ženy, ku ktorej došlo v nedeľu ráno v Michalovciach. Už je dostupné aj video, na ktorom vidieť posledné chvíle pred hrozným činom.

Ilustračný obrázok k článku DRSNÉ zábery tesne pred vraždou v Michalovciach: Žena utekala pred vrahom a kričala o pomoc
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

„Niekoľko bodných rán, ktoré utrpela 46-ročná Michalovčanka, bolo nezlučiteľných so životom a na mieste im podľahla,“ informovala košická krajská polícia na sociálnej sieti.

My sme o tom písali v TOMTO článku.

Čo sa stalo?

Osoba, ktorá sa dopustila tohto skutku, doposiaľ stotožnená nebola. Počas vyšetrovania budú zabezpečené aj kamerové záznamy. „Vec na mieste prevzal krajský policajný vyšetrovateľ, ktorý po vykonaní nevyhnutných prvotných procesných úkonoch začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy,“ uviedla polícia.

Príslušníci rôznych útvarov v pôsobnosti policajného okresného riaditeľstva túto novoročnú tragickú udalosť zadokumentovali a po páchateľovi skutku intenzívne pátrajú. Bližšie informácie polícia poskytne, až keď to procesná situácia dovolí.

Video pred vraždou

„Bolo pol šiestej ráno. Neďaleko centra sa údajne pohybovala dvojica ľudí. Muž a žena, pričom muž mal ženu naháňať smerom k lekárni a bytovkám, kde došlo k incidentu,“ píše o tragédii portál tvnoviny.sk. Z videa, ktoré odvysielala TV Markíza, je vidieť ako žena uteká a prosí o pomoc.

„Nehybné telo ženy v širšom centre mesta si všimla ako prvá okoloidúca a zavolala záchranku,“ píše ďalej portál TV Markíza tvnoviny.sk. Žiaľ, pomôcť už žene nedokázali a to aj napriek tomu, že neďaleko miesta činu je nemocnica. Podľa dostupných informácii mal žena na tele niekoľko bodných rán.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Výber správ, ktoré vás tiež ZAUJMÚ!

TRAGICKÉ RÁNO V MICHALOVCIACH Dnes ráno došlo v Michalovciach k násilnej trestnej činnosti. Niekoľko bodných rán, ktoré...

Posted by Polícia SR - Košický kraj on Sunday, January 1, 2023
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM