Aktualizované Krimi

Obrovská tragédia pred Vianocami: Dieťa na prechádzke zabil strom!

Podľa doterajších informácií došlo k ulomeniu a následnému pádu konára zo stromu.

Ilustračný obrázok k článku Obrovská tragédia pred Vianocami: Dieťa na prechádzke zabil strom!
Zdroj: Polícia SR - BB kraj

Na bratislavskej Kolibe došlo v nedeľu k pádu konára zo stromu na maloletého chlapca. Ten zraneniam podľahol. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Zabíjal zlomený konár

Bratislavskí policajti aktuálne zasahujú pri tragickej udalosti, ku ktorej došlo v nedeľu krátko pred 11.00 hod. na bratislavskej Kolibe. „Podľa doterajších informácií na ceste na Kamzík došlo k ulomeniu a následnému pádu konára zo stromu na maloletého chlapca. Ten zraneniam spôsobeným pádom konára podľahol,“ spresnil Szeiff.

Na mieste zasahovali aj záchranári. „Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranárov na pomoc zranenému dieťaťu. Žiaľ, napriek ich maximálnemu úsiliu sa ho nepodarilo zachrániť. Viac informácií vzhľadom na citlivosť prípadu nemôžem poskytnúť,“ uviedla hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III.

Starosta varoval obyvateľov

Okolnosťami tragédie na Kolibe sa zoberá aj hlavné mesto. Viac sa dočítate TU.

Starosta bratislavského Nového Mesta Rudolf Kusý na sociálnej sieti uviedol, že situáciu preveruje aj mestská časť, keďže k tejto tragédii došlo v jej katastri. Obyvateľov i návštevníkov Bratislavy vyzval, aby si aktuálne dávali pozor na silný vietor, ktorý môže krátkodobo v nárazoch dosiahnuť rýchlosť až 85 kilometrov za hodinu. „Je lepšie zostať doma, no keď už sa vyberiete na prechádzku, určite sa vyhnite miestam so stromami. Buďte opatrní,“ uviedol starosta.

ilustračné foto

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM