Magazín

Dominika Mirgová sa po NEVERE muža nezložila: Je to vôbec ona? Zmenená na nepoznanie!

Niekoho zrada najbližšieho človeka dokáže položiť na lopatky. Iný nájde v sebe vnútornú silu. Dominika Mirgová patrí do druhej skupiny ľudí. Speváčka vyzerá fantasticky!

Ilustračný obrázok k článku Dominika Mirgová sa po NEVERE muža nezložila: Je to vôbec ona? Zmenená na nepoznanie!
5
Galéria

Dominike Mirgovej sa v hudobnej brandži darí a inak to doteraz nevyzeralo ani v jej súkromnom živote. Speváčka si užívala plnými dúškami prítomnosť manžela a synčeka. No umelkyňa okúsila nečakanú a veľmi bolestivú ranu, a to od najbližšieho človeka.

Mirgová sa až z médií dozvedela, že jej muž sa za jej chrbtom stretáva s inou ženou. Bývalý futbalista, Peter Zvolenský, sa ocitol v storkách na Instagrame u istej Kláry z Trnavy. Tá neskrývala nadšenie z novej známosti. Mladá žena neostala pri jednej fotke a pridala ďalšiu s popisom: „Môj vitamín Z“, a neskôr vypustila do sveta ďalšiu momentku.

Speváčka sa na pár dní stiahla, no kto čakal, že si bude doma liečiť rany, je na veľkom omyle! „Som späť!” napísala na Instagram a pridala fotky, na ktorých vyzerá v najlepšej forme.

Mirgová vyzerá fantasticky

Mirgová pôsobí na niekoľkých najnovších fotkách a krátkych videách veľmi vyrovnane a spokojne. Fanúšikov prekvapila dlhou blond hrivou a hudobnou novinkou, v ktorej sa zhostila do úlohy bojovníčky.

„Ten tvoj muž asi musí byť blázon, že ťa vymenil. Si nádherná a tá slečna ti nesiaha ani po členky,“ komentoval jej fotku istý fanúšik.

„Krásna žena môže mať xy chlapov, ktorí ju budú ľúbiť, múdra a inteligentná,“ napísala jej istá Dominika. Martina zase koniec ich vzťahu prirovnala k Shakire a prevalenej nevere: „Vyzerá to, že vymenil Rolex za Casio.“

„Ona je proste bohyňa,“ pochválila ju iná fanúšička. „Musím uznať, že si iná dračica,“ neodpustila si Evka a podobné reakcie pod jej fotkami ďalej pribúdajú.

Aj my v redakcii musíme uznať, že vyzerá inak. Čo myslíte?

Mohlo by vás zaujímať:

FOTO: Dominika Mirgová prekvapila zmenou! Vyzerá ako iná žena
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM